ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.10.11

Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΕΧΕ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΡΑΧΥΝΘΕΙ... ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΘΕΣΗ "ΘΕΟΥ"

Στην εκπομπή του Παπαπαναγιώτου στο ραδιο 9 ο "Νάρκισσος" της κυβέρνησης ΓΑΠ Λοβέρδος μεταξύ άλλων και προσπαθώντας να βάλει το κερασάκι στην τούρτα των πολιτικών της κατοχικής κυβέρνησης μας είπε χαρακτηριστικά " ... οι εκλογές είναι κίνδυνος για την ασφάλεια της χώρας . όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των εκλογών είτε εμείς ως κυβέρνηση είτε η ΝΔ όποιος άλλος γίνει κυβέρνηση της χώρας ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ που εμείς σήμερα δρομολογούμε για να σώσουμε την χώρα"

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΛΟΒΕΡΔΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕ   ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟ ΧΑΟΣ.................

ΣΣ: Όλοι οι δικτάτορες και τα ολιγαρχικά καθεστώτα ως επίσης και οι αυτοκρατορες ή οι γαλαζοαίματοι άρχοντες του φεουδαρχισμού ... είχαν ιδιαίτερες σχέσεις με τον ΘΕΟ!!! Κάπως έτσι και οι ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ έχει επιλεγεί ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ κατα τους κατοχικούς κυβερνήτες μας και όχι κατ εντολή των ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ τους που έκαναν τα αδύνατα δυνατά να πιστέψει ένας λαός και να παραπλανηθεί από μια ομιλούσα ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ένα κενόψυχο και  υποχείριο πλάσμα, που σήμερα έχει ήδη οδηγήσει μια Χώρα στον γκρεμό και στην εξαφάνιση των Ελλήνων! 

ΣΣ :Δεν είναι απειλή αλλά ο σκοπός και η δίψα των πολιτών αυτής της χώρας είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη με "σχοινί και σαπούνι" . ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι, το άτομο αυτό εχει βαθειά ψυχιατρική διαταραχή. Οπως τον βλεπω εχει παραληρημα μεγαλείου που ειναι ενδεικτικό ψυχώσεως. Αλλωστε και ο πατερας του αυτοκτόνησε .....Δςεν θα εβλαπτε μια επισκεψη σε ψυχιατρο και φαρμακευτική αγωγή.

Κλεάνθη είπε...

Δικτατορίσκοι του κερατά. Ο Τσολάκογλου και η παρέα του νομίζουν οτι είναι θέσφατοι??

Δεν πρέπει και δεν είναι σωστό και Ελληνικό να λέμε τί έκανε ο πατέρας του κάθε ενός. Είναι κτύπημα κάτω από την μέση και δεν συνάδει με πολιτισμό.