ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.11.11

ΕΕ: "Η 6η δόση θα συζητηθεί μόλις λάβουμε διευκρινίσεις"

H απόφαση για την έκτη δόση συνδέεται με την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και την ικανότητα της νέας κυβέρνησης να συμφωνήσει στα βασικά στοιχεία του προγράμματος. Μόλις λάβουμε διευκρινίσεις από τις ελληνικές αρχές, το θέμα θα ξανασυζητηθεί στο Eurogroup, δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ολιβιέ Μπαγί, κατά την τακτική ενημέρωση της Επιτροπής προς τον Τύπο. Ο κ. Μπαγί αντικαθιστούσε τον αρμόδιο εκπρόσωπο της Επιτροπής για θέματα οικονομίας, Αμαντέο Αλταφάζ.
Ερωτηθείς, εξάλλου, αν οι Βρυξέλλες εξακολουθούν να ζητούν από τις βασικές πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδας έγγραφες διαβεβαιώσεις ως προς την τήρηση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου και την εφαρμογή του νέου προγράμματος, ο Ολιβιέ Μπαγί απάντησε ότι το αίτημα του Eurogroup παραμένει σε ισχύ και ότι τα δύο μεγάλα κόμματα της κυβέρνησης συνεργασίας, θα πρέπει να δεσμευθούν εγγράφως για την εφαρμογή των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου. 


.sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: