ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.11.11

Η ΕΕ "ΚΡΑΖΕΙ" ΤΟΝ ΚΟΛΥΒΟΝΟΜΙΚΟ Benito

Ε ψιτ, εσύ, χειρότερε υπουργέ της Ευρώπης, τάμαθες τα νέα;

Σφαλιάρα στον ανερμάτιστο υπουργό οικονομικών και φτύσιμο στη νομική κατάρτισή του ως καθηγητή πανεπιστημίου, έπεσε από την ευρωπαϊκή ένωση στον Βενιζέλο, τον χειρότερο υπουργό οικονομικών της Ευρώπης. Σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή, κ. Ν. Χουντή, ο Γερμανός Επίτροπος G.Oettinger, απάντησε ότι η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη να παρέχει απρόσκοπτα ρεύμα στους καταναλωτές καθώς αυτό δε συνδέεται με την πληρωμή ἤ όχι φόρων και τη γενικότερη φορολογική πολιτική.
Ο επίτροπος κ. Oettinger αναφέρει στην απάντησή του μεταξύ άλλων ότι :

«Οι διατάξεις σχετικά με την καθολική υπηρεσία γεννούν σαφή υποχρέωση των κρατών μελών και παρέχουν στους οικιακούς καταναλωτές το δικαίωμα να προμηθεύονται ηλεκτρική ενέργεια. Η οδηγία δεν περιέχει διατάξεις που να εξαρτούν το δικαίωμα αυτό από την κατάσταση του νοικοκυριού ή των μεμονωμένων μελών του όσον αφορά τις φορολογικές τους υποχρεώσεις. Ως προς την προστασία των ευάλωτων καταναλωτών, η οδηγία υποχρεώνει τα κράτη μέλη να διασφαλίζουν την τήρηση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων που συνδέονται με τους ευάλωτους καταναλωτές».
Είμαι περίεργος τώρα να δω, τι θα αποφασίσει το Συμβούλιο της Επικρατείας στις 2 Δεκεμβρίου 2011 για το ίδιο θέμα. Θα αποδείξει η Δικαιοσύνη, για μια ακόμα φορά, ότι δεν είναι ανεξάρτητη, ότι χειραγωγείται από την πολιτική εξουσία και την διαπλοκή ἤ θα αφεθούν οι δικαστές να αποφασίσουν σύμφωνα με το νόμο και την συνείδησή τους, όσοι τέλος πάντων έχουν συνείδηση.
Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να διαβάσουν την οδηγία 2009/72/ΕΚ, ΕΔΩ, δίνοντας προσοχή στο άρθρο 3 και στο παράρτημα 1   
Α.Α.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: