ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.11.11

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.


Αν ο πρωθυπουργός της ντροπής κατέχει την παγκόσμια πρώτη, του «ηγέτη» που κατάφερε να χρεοκοπήσει από τον πρώτο χρόνο που ανέλαβε στα χέρια του τα ινία της χώρας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον ξεπέρασε σ αυτόν τον ιδιότυπο ανταγωνισμό.
γράφει ο Reporto
Ο κ. Σαμαράς κατάφερε να χρεοκοπήσει πολιτικά, πριν καλά – καλά προλάβει να δει στα χέρια του τη χαρά της κυβερνητικής εξουσίας.
Αυτό είναι το πολιτικό σύστημα του αίσχους που ανέλαβε εργολαβικά τη «σωτηρία» σου.
Και αυτή είναι η πεμπτουσία της υποκρισίας και της πιο άθλιας πολιτικής συναλλαγής.
Κατάλαβες λοιπόν τι έγινε σήμερα???
1. Ενώ θα έπρεπε να παραμείνεις πρωταγωνιστής των εξελίξεων, με τρόπο περίτεχνο φρόντισαν να σε κρατήσουν σε πολιτική καραντίνα.

2. Ενώ θα έπρεπε να είσαι στο δρόμο εγγυητής και καταλύτης των δρομολογούμενων αλλαγών, φρόντισαν νε σε κρατήσουν όμηρο στο σπίτι σου μιας κακοστημένης τηλεοπτικής σκηνοθεσίας.

3. Την ίδια στιγμή, το τραγικό πρόσωπο της συμπολιτευτικής ομοιογένειας του ΠΑΣΟΚ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αποκαλύπτεται με τρόπο δραματικό και τα τελευταία προσχήματα εγκαταλείπονται.

4. Ο δοσίλογος πρωθυπουργός διαπρέπει γι ακόμη μια φορά στην πολιτική εξαπάτηση και αντί να αποχωρήσει πειθαναγκασμένος από τη λαϊκή οργή και την πολιτική στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καταχειροκροτείται από την κοινοβουλευτική του ομάδα και ανανεώνει με ψήφο εμπιστοσύνης την παρουσία του στο πολιτικό σκηνικό...
5. Αντί να είναι αυτή τη στιγμή ήδη υπόδικος για τα πολιτικά του εγκλήματα, εξασφάλισε την πολιτική στήριξη και της Νέας Δημοκρατίας και την πολυπόθητη ευρεία συναίνεση για να προχωρήσει το άθλιο σχέδιο της εθνικής υποταγής.
6. Αντί να έχει τεθεί ήδη υπό περιορισμό, συνεχίζει όχι μόνο να κυκλοφορεί ελεύθερος, αλλά και να μοστράρει τη θλιβερή μούρη του στο κοινοβούλιο ως «σωτήρας» του Έθνους».

Τώρα τι έχεις να πεις κύριε Σαμαρά για την υποτιθέμενη αντιμνημονική σου υποκρισία??? Οι μάσκες έπεσαν. Και ο πρωθυπουργός της ντροπής εξασφάλισε και τη δική σου συναίνεση στο σχέδιο κατακερματισμού της χώρας.
Δεν είναι βέβαιο ότι ο κόσμος που σε ακολουθεί και που θεώρησε ότι μπορούσε να ελπίζει σε σένα, θα αντιληφθεί εν μια νυκτί τη μεγάλη πολιτική παγίδα που του έστησες και το μέγεθος της δικής σου πολιτικής απάτης.
Και φυσικά μετά από τη δική σου πολιτική συναίνεση, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι οι πράσινοι αυστραλοπίθηκοι θα τηρήσουν το λόγο τους και θα καταψηφίσουν τον πρωθυπουργό της ντροπής.
Σεις όμως είστε και οι δύο βέβαιοι για το λόγο που δε θέλατε το λαό στο πεζοδρόμιο να αγωνίζεται, και προτιμούσατε να εναποθέσει τις ελπίδες του στους επίδοξους μεσσίες που εμπορεύονται αδίστακτα την ελπίδα του.
Οφείλετε όμως να είστε και βέβαιοι ότι αυτό το λαό που μισείτε θανάσιμα θα τον βρείτε και πάλι στο πεζοδρόμιο να αγωνίζεται και να διεκδικεί την αξιοπρέπειά του.

Το ψέμα και των δυο σας θα έχει κοντά ποδάρια.
Η πολιτική εκτροπή που επιχειρείτε σήμερα στο όνομα μιας δήθεν εθνικής σωτηρίας, δε θα αλώσει τις εξεγερμένες ψυχές.
Προδώσατε… Ξεπουλήσατε… Εξαπατήσατε… Και αφού χρεοκοπήσατε και οι δύο εν μια νυκτί, φουλάρετε τις μηχανές για το καθολικό ξεπούλημα της χώρας.
Να θυμάστε λοιπόν ότι μετά και από αυτή τη διακομματική εξαπάτηση, η μέρα της επόμενης σύγκρουσης δε θ αργήσει να ξημερώσει και τότε θα έρθετε και οι δυο συνεταίροι στην πολιτική εξαπάτηση, αντιμέτωποι με έναν ανεπανάληπτο εφιάλτη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: