ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.11.11

ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ "ΔΟΤΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ" ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ!! ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΠ!! ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΟΙ ΔΟΤΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΙΩΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Ή ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΙΣΘΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ !!
ΤΑ ΜΑΤ  ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ!!!!

ΕΙΧΑΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΓΑΠ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ!!
Η ΘΕΛΗΣΗ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ!! ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ!! Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ!!! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ  ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ????

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ!!
ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!! 

ΘΑΝΑΤΟΣ!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ !!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!!

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΟ ΠΗΛΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΤΩΝ ΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΚΕ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΞΕΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ!!!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: