ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.11.11

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ

Μέρκελ για Σαμαρά-«Δεν υπάρχει τίποτα προς διαπραγμάτευση»

Ανεύθυνη απέναντι στην Ελλάδα χαρακτήρισε την στάση του Αντώνη Σαμαρά ο Γερμανός Ευρωβουλευτής, Έλμαρ Μπροκ, ο οποίος έκανε έκκληση παράλληλα στον πρόεδρο της ΝΔ να στηρίξει μία κυβέρνηση συνεργασία.
«Η στάση του Σαμαρά απέναντι στη χώρα του είναι ανεύθυνη» ανέφερε ο Μπροκ μιλώντας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, καλώντας τον αρχηγό της ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης να στηρίξει πλήρως το πακέτο στήριξης για την Αθήνα.

«Δεν υπάρχει τίποτε πλέον προς διαπραγμάτευση» είπε ο Γερμανός ευρωβουλευτής, υπογραμμίζοντας .....
«πως δεν είναι ώρα για κομματικό πόλεμο χαρακωμάτων».

Tovima.gr 
 
ΣΧΕΤΙΚΟ:
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ (ΕΕ) ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΠΙΘΑΜΙΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΠ ΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ..ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΓΥΜΝΩΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: