ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.11.11

Η ΝΔ "ΦΤΥΝΕΙ" ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ!!

Ν.Δ.: Ο όρος «τροποποίηση» είναι πιο ισχυρός από την «επαναδιαπραγμάτευση» 

Ικανοποίηση επικρατεί και στα ηγετικά κλιμάκια της Ν.Δ. αλλά και στις τάξεις των βουλευτών μετά την επιστολή Σαμαρά και εκτιμάται, ότι ξεμπλοκάρεται η έκτη δόση ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζεται η δυνατότητα της επόμενης κυβέρνησης να αλλάξει τις πολιτικές που μέχρι σήμερα απέτυχαν.
«Ο όρος τροποποίηση που περιλαμβάνεται στην επιστολή Σαμαρά είναι πιο ισχυρός από τον όρο επαναδιαπραγμάτευση» λένε υψηλόβαθμες κομματικές πηγές της Ν.Δ.  και επισημαίνουν, ότι για πρώτη φορά οι ευρωπαίοι αποδέχονται, πως χρειάζεται να συμφωνηθούν άλλες πολιτικές προς αντικατάσταση όσων μέχρι σήμερα απέτυχαν με στόχο να επιτευχθούν οι στόχοι.

Βουλευτές που θεωρούσαν, ότι πρέπει πάση θυσία να διασφαλιστεί η χρηματοδότηση της χώρας αλλά και άλλοι που κινούνταν στην γραμμή του όχι στην υπογραφή, εμφανίζονται ικανοποιημένοι και καλύπτονται πλήρως πίσω από την επιχειρηματολογία του κόμματος.

Ουσιαστικά στη Ν.Δ. υποστηρίζουν, ότι διατηρήθηκε η εθνική αξιοπρέπεια της χώρας και ότι όσα ειπώθηκαν από την αξιωματική αντιπολίτευση σχετικά με τις δεσμεύσεις, που είχαν αναληφθεί και ήταν πλήρης και επαρκής, συμπεριλαμβανομένης και της επιστολής που δόθηκε στο Ε.Λ.Κ. στις 13 Νοεμβρίου, δικαιώθηκαν.

Λένε δηλαδή ότι το χθεσινό κείμενο ήταν απόσπασμα της προηγούμενη επιστολής και μάλιστα αυτούσιο, συνεπώς δεν υπήρξε κανένα παζάρι και η Ν.Δ. δεν υπέκυψε σε καμία απολύτως πίεση.
Όσον αφορά τον χρόνο των εκλογών η Ν.Δ. εμφανίζεται διατεθειμένη να δεχθεί μόνο μια μικρή παράταση ανάλογα με την πορεία του προγράμματος για το «κούρεμα» των ομολόγων αλλά σε καμία περίπτωση κάποια μεγαλύτερη αναβολή.

 «Αν ο Παπαδήμος πει στις 31 Ιανουαρίου ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 4 Μαρτίου λόγω PSI, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα», ανέφερε ανεπισήμως κεντρική κομματική πηγή.

Εξηγούσε μάλιστα, ότι η αναφορά στις εκλογές που υπήρχε στο αρχικό κείμενο προς το Ε.Λ.Κ., περικόπηκε από την  χθεσινή επιστολή  μαζί με τις αναφορές στο πως φθάσαμε  στην κυβέρνηση Παπαδήμου λόγω δημοψηφίσματος, επειδή ήταν πια ξεπερασμένα και πως «Ούτε τους αφορά, ούτε τους ενδιαφέρει πότε θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα»

http://briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: