ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.11.11

ΝΤΡΟΠΗ: ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ και ΣΥΣΣΙΤΙΑ πείνας στον Ελληνικό Στρατό!

ΝΤΡΟΠΗ: ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ και ΣΥΣΣΙΤΙΑ πείνας στον Ελληνικό Στρατό!Εκεί κατάντησαν τις Ένοπλες Δυνάμεις: Να δίνουν συσσίτιο στους μη έχοντες υπηρεσία για να μπορέσουν να ζήσουν!
Με εντολή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου, άρχισαν οι ελεημοσύνες στα στελέχη κυρίως υπαξιωματικούς και επαγγελματίες οπλίτες, καθώς δεν επαρκούν οι αποδοχές τους για να τρέφονται εκτός στρατοπέδου.
Εφ’ όσον το επιθυμούν, οι χαμηλόβαθμοι στρατιωτικοί μπορούν να τρώνε μέσα στη μονάδα τους φυσικά δωρεάν ακόμα και όταν δεν έχουν υπηρεσία, κάτι που μέχρι στιγμής απαγορευόταν.
Με διαταγή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, η απόφαση για παροχή μιας δωρεάν μερίδας φαγητού σε όσους χαμηλόβαθμους στρατιωτικούς το επιθυμούν -εκτός από τον Στρατό Ξηράς- θα εφαρμοστεί επίσης στο Πολεμικό Ναυτικό και στην Πολεμική Αεροπορία.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας να ληφθούν μέτρα για την ενίσχυση του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων, υπό εξέταση είναι το ενδεχόμενο να παραχωρηθούν κατοικίες -από τα θέρετρα όπου περνούν μερικές ημέρες από την θερινή τους άδεια οι αξιωματικοί- σε στρατιωτικούς που αντιμετωπίζουν πιεστικά οικονομικά προβλήματα.
Ελπίζουμε η επόμενη ενέργεια του Α/ΓΕΕΘΑ να μην είναι η προσφυγή στα λαϊκά συσσίτια για να τραφούν οι άνδρες και οι γυναίκες που προστατεύουν την χώρα με άδειο το στομάχi.
Mήπως ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος εκτός από την σωτηρία των τραπεζών μπορεί να ασχοληθεί λιγάκι και με την ασφάλεια της χώρας;
ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: