ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.11.11

Βενιζέλος: Θα ξεφτιλιστούμε με τον Πετσάλνικο.....(ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ.....ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ)


 Βενιζέλος: Θα ξεφτιλιστούμε με τον ΠετσάλνικοΕμπλοκή προέκυψε πριν λίγη ώρα στις συζητήσεις για την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Φίλιππο Πετσάλνικο καθώς ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος και μια ομάδα βουλευτών, αρνούνται να αποδεχθούν τη συγκεκριμένη λύση θεωρώντας ότι δεν θα γίνει θετικά δεκτή από την κοινή γνωμη αλλά ούτε και από την Ευρώπη.
Ο κ. Βενιζέλος επικοινώνησε με τον κ. Παπανδρέου...

και διαμήνυσε τις αντιρρήσεις του αλλά και τις ενστάσεις μεγάλης ομάδας βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τον Φίλιππο Πετσάλνικο και για το λόγο αυτό είχε καθυστερήσει η διαδικασία της συνάντησης του απερχόμενου πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.
 
kafeneio

Δεν υπάρχουν σχόλια: