ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.11

Παπαδήμος ; Σώπα ! Και τώρα τι θα γίνει ;;;



Παπαδήμος ; Σώπα ! Και τώρα τι θα γίνει ;;;

Θα τον κάνουν αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ή θα αφήσουν ακέφαλο το κόμμα μέχρι στις επόμενες εθνικές εκλογές ; Σιγά μη το δεχτούν οι καρχαρίες !

Γιατί τα λέω αυτά ; Επειδή το ΠΑΣΟΚ κατέχει την απολυτή πλειοψηφία στη Βουλή, από σήμερα το βραδύ δεν θα έχει αρχηγό και η συνταγματική τάξη δεν ανέχεται καθεστώς διαρχίας.  

Σύνταγμα αρθ 37 

2. " Πρωθυπουργός διορίζεται ο αρχηγός του κόμματος το οποίο διαθέτει στη Βουλή την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών. "

4. " αν το κόμμα δεν έχει αρχηγό ή εκπρόσωπο, ή...
αν ο αρχηγός ή ο εκπρόσωπος του δεν έχει εκλεγεί βουλευτής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνει την εντολή σ' αυτόν που προτείνει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. "

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣEΙΣ : 

- όσο αυτοί έπαιξαν τις κουμπάρες, πόσοι, ποιοί και πόσα έβγαλαν από τα κερδοσκοπικά παιχνίδια. Ρίξτε μία ματιά στα χρηματιστήρια και στα  SPREAD της Ιταλίας και της Γαλλίας και θα καταλάβετε.
-  η χώρα ουσιαστικά βρίσκεται υπό ελεγχόμενη χρεοκοπία από τις 25 Μαρτίου 2011 όταν έγινε η πρώτη αναδιάρθρωση του χρέους και υπό αναγκαστική διαχείριση από τότε που η Τρόικα εγκαταστάθηκε στα υπουργία κλπ. Συνεπώς από τι θα μας σώσει ο καινούργιος " πρωθυπουργός " ; Από τη στάση πληρωμών προς το εξωτερικό; Με τη στάση πληρωμών προς το εσωτερικό τι θα κάνει;
- τι έχει μεγαλύτερη σημασία ; Το όνομα του πρωθυπουργού ή το γεγονός ότι όπως και να έχει 180 βουλευτές θα υπογράψουν την όποια σύμβαση δανεισμού συνταχθεί από τους δανειστές και ότι θα μας φορτώσουν άλλα 130 δις ευρώ τα οποία δεν μπορούμε να επιστρέψουμε;;; Για την κατάλυση του Συντάγματος δεν μιλάω άλλο επειδή μάλλιασε ήδη η γλώσσα μου
- ποιος και πως θα υποχρεώσει τον καινούργιο πρωθυπουργό να πάει σε εκλογές το Φλεβάρη έτσι όπως τώρα όλοι λένε ;
- αν κάνουν εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, ο καθένας από εμάς μπορεί να ψηφίσει. Ποιος θα βγει αρχηγός και τι θα γίνει μετά ;;;

Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ, Άρθρο 41.3, Πρόεδρος
" Ο Πρόεδρος εκλέγεται άμεσα από τα Μέλη και από τους Φίλους του Κινήματος κάθε τέσσερα (4) χρόνια και ένα τουλάχιστον μήνα πριν την διεξαγωγή του Συνεδρίου."  www.papandreou.gr/papandreou/files/Katastatiko.doc

Οι ερωτήσεις είναι πολλές, αλλά πιο το νόημα να συνεχίσω ;;;; 


http://attikanea.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πριν ορκιστεί μην πιστεύετε τίποτα !
Και πότε πρέπει να ορκιστεί οεο;;; Στις 11.11.11 και ώρα 11 ….

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ !!! Το ξεχάσατε;;;