ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.11

Κόλαφος η θέση των Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος για την συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με την ακροδεξιά, τους «συντρόφους» του Λεπέν…


«Η Ευρώπη του νεοφιλελευθερισμού γυρίζει την πλάτη στους λαούς…»…
Μπορεί ο γΑΠ να πείθει τα φιλαράκια του στην κυβέρνηση και τους διορισμένους αρχηγίσκους στο κόμμα του ότι η είσοδος των τσεκουροφόρων στην κυβέρνηση με δική του πρωτοβουλία είναι πορεία στο σοσιαλισμό. Όμως, πως θα πείσει όσους σοσιαλιστές της Ευρώπης δεν έχουν ακόμη προσχωρήσει στο νεοφιλελεύθερο στρατόπεδο;
Για τους γνώστες της...
γαλλικής και αν το δει κάποιος δημοσιογράφος Υπηρεσίας, ας ζητήσει μπόνους για να το θάψει…
Σοσιαλιστικό Κόμμα Γαλλίας: Grèce: Entrée de l'extrême droite dans le gouvernement de coalition nationale Papadémos
L'entrée de l'extrême droite (LAOS) dans le gouvernement grec est pour les socialistes un choc. Nicolas Sarkozy a félicité le gouvernement Papadémos, les socialistes Français s'y refusent. Monsieur Karatzaféris, leader du LAOS, ancien responsable d'un mouvement de jeunesse soutenant les colonels grecs qui installèrent la dictature dans ce pays ne peut en rien aider le peuple grec à sortir de la crise.
Voilà où mène l'Europe quand elle tourne le dos aux peuples, en imposant des austérités brutales et aveugles sans donner la possibilité et le temps pour le redressement et en s'immisçant dans le fonctionnement démocratique des Etats-membres. A la crise économique et sociale s'ajoute une crise politique et démocratique.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: