ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.11.11

Μαριονέττες σε θέατρο σκιών…!

Του Δημήτρη Τσιμούρα

Τα δύο  πρώην… μεγάλα κόμματα αλλά και τα «λιμά» του συστήματος, διαγκωνίζονται να πάρουν προβάδισμα εμπιστοσύνης από τους επικυρίαρχους. Προσπαθούν με διάφορα τρικ και ψευτολεονταρισμούς να κρύψουν ότι είναι αποφασισμένα να παραδώσουν δέσμιους και άνευ όρων την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό  στα μεγάλα συμφέροντα. Βέβαια στην αγωνιώδη τους αυτή προσπάθεια οι εκπρόσωποι τους,  τα  θλιβερά αυτά ανθρωπάκια, δεν καταφέρνουν να κρατήσουν  ούτε τύπους, ούτε προσχήματα.  Εκτελούν  εντολές και… «διορθώνουν» άμεσα αν κάτι δεν αρέσει στους επικυρίαρχους, που δεν διστάζουν να τους επιπλήττουν και δημόσια! 

 Επειδή η άρχουσα τάξη πολύ καλά γνωρίζει ότι τα κόμματα της θα συντριβούν μέσα από μία εκλογική διαδικασία ακόμη και σε συνθήκες τρομοκρατίας, εκβιασμών και παραπληροφόρησης, προσπαθεί μέσω  αυτών,  που δεν έχουν πλέον κανένα έρεισμα στον ελληνικό λαό να ολοκληρώσει τον προδιαγεγραμμένο στόχο της και μετά να… επιτρέψει(!!!) τη διενέργεια εκλογών!  Γνωρίζουν βέβαια, ότι ο ελληνικός λαός είναι καζάνι που βράζει και προσπαθούν με κάθε μέσο και τρόπο να τον φέρουν μπροστά σε τετελεσμένα, πριν αυτό προλάβει να εκραγεί.

Οι όποιες καθυστερήσεις και διαγκονισμοί για το διορισμό της δοτής κυβέρνησης οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στις αντιθέσεις και στα αντικρουόμενα συμφέροντα μεταξύ των επικυρίαρχων, αλλά και των ντόπιων δοτών  οι οποίοι  έχουν πλήρη επίγνωση του εγκλήματος που διαπράττουν και προσπαθούν να κατοχυρωθούν. Βέβαια οι επικυρίαρχοι  δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα, ούτε ενδιαφέρονται έστω  για τη στοιχειώδη κάλυψη, από τη λαϊκή κατακραυγή των… κατοχικών κομμάτων τους! Από ότι φαίνεται, εκεί που δεν ασκούν  βέτο, είναι ότι ο νέος κατοχικός  πρωθυπουργός μάλλον πρέπει να είναι… ελληνόφων!  

Αυτές τις στιγμές δεν πρέπει κανείς να έχει αμφιβολία για το ρόλο των κομμάτων της άρχουσας τάξης. Αυτών που με περισσό θράσος ομολόγησαν ότι ο ελληνικός λαός δεν είναι παρά ένα πειραματόζωο. Η υποτέλειά τους εκφράζεται πλέον χωρίς προσχήματα. Επί σκηνής οι θεατρίνοι της… μαύρης παράστασης!
 Όλες οι μάσκες   έπεσαν. Και ο πιο δύσπιστος  αυτήν τη στιγμή έχει καταλάβει ότι τα κόμματα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο παρά πιόνια και  μαριονέττες στα χέρια  των μεγάλων συμφερόντων, εγχώριων και ξένων. 

Είναι λοιπόν αυτονόητο ότι ο μόνος που μπορεί τώρα να αποτρέψει τη νέα μεγάλη προδοσία –τον εξαπάτησαν, για να του κλέψουν την ψήφο- και να δώσει τη λύση είναι ο Ελληνικός Λαός. Το σύστημα και οι εκφραστές του  τρέμουν τον Ελληνικό Λαό,  όταν τον    βλέπουν οργανωμένα να διεκδικεί στους  δρόμους και στις πλατείες τα… αυτονόητα, όταν διεκδικεί αυτά που του ανήκουν και που δεν τα διαπραγματεύεται με  ΤΙΠΟΤΑ!

9/11/11

Δεν υπάρχουν σχόλια: