ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.11.11

«Σπαρταριστός» διάλογος Ντ. Μπακογιάννη – Γ. Μανώλη

 
Πολιτικός πολιτισμό  και δόσεις ειρωνείας  με μπηχτές  αλλά και χιούμορ είχε η συνάντηση της προέδρου του ΔΗ.ΣΥ., Ντ. Μπακογιάννη με τον γραμματέα Συνδικαλισμού της Ν.Δ., Γιάννη Μανώλη.
Το αντάμωμα των δυο πολιτικών αντιπάλων έγινε στο μακιγιάζ της ΝΕΤ σήμερα το πρωί. Η κα Μπακογιάννη καθόταν ήδη στην καρέκλα και προετοιμαζόταν, όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε ο Γιάννης Μανώλης. Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν σπαρταριστός.

- Ντ. Μπακογιάννη: Καλώς την λαϊκή δεξιά..
- Γ. Μανώλης: Μόνο νεοφιλελεύθερο δεν θέλω να με πεις...
- Ντ. Μπακογιάννη: Την τούμπα την κάνατε. Μπήκατε τελικά στην κυβέρνηση!
- Γ. Μανώλης: Εγώ πάντως δεν μπήκα.  Εσύ ήσουν που ήθελες να μπεις αλλά δεν σε βάλανε.

Την στιγμή που η κ. Μπακογιάννη έφευγε από το μακιγιάζ ο κ. Μανώλης της έκανε μια πρόταση που αν υλοποιούταν, σίγουρα θα προκαλούσε συζήτηση για πολλές μέρες.

«Πάμε μαζί στο στούντιο να γίνει κόλαση; Θα χτυπήσουν τα μηχανάκια κόκκινο». Αυτό πρότεινε ο κ. Μανώλης αλλά η κα Μπακογιάννη το προσπέρασε διακριτικά, χαιρέτησε και βγήκε από την πόρτα.

Θυμίζουμε ότι η κα. Μπακογιοάννη και γενικότερα η οικογένεια Μητσοτάκη αποτελούσαν και αποτελούν «κόκκινο πανί» για τον Γιάννη Μανώλη και πολλές φορές οι δύο πλευρές έχουν επιδοθεί σε δημόσιες αντιπαραθέσεις με σκληρή γλώσσα και σοβαρές πολιτικές επιπτώσεις.



briefingnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: