ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.11.11

ΓΚΑΛΟΠ - ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΞΑΕΡΩΝΕΤΑΙ....


8 μονάδες Προβάδισμα για τη ΝΔ σε δημοσκόπηση 
Την πρωτιά της ΝΔ, αλλά με σταθερά μικρά ποσοστά, φανερώνει δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse που δημοσιεύει ο «Τύπος της Κυριακής». Το κυβερνών κόμμα συνεχίζει την ελεύθερη πτώση του αγγίζοντας ποσοστά που καταδεικνύουν ότι έχει χάσει κάθε κοινωνική νομιμοποίηση ενώ αμφισβητείται  ευθέως και από το σύνολο των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.
Στον αντίποδα,η διαφορά στην πρόθεση ψήφου διευρύνεται,  με τη ΝΔ να προηγείται κατά 8 ποσοστιαίες μονάδες, ο Αντώνης Σαμαράς στην καταλληλότητα πρωθυπουργού βρίσκεται «μπροστά» με δώδεκα μονάδες διαφορά ενώ η απάντηση της κοινής γνώμης απέναντι στην απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου για το δημοψήφισμα είναι καταλυτική: «είναι εις βάρος της χώρας» απαντά η συντριπτική πλειοψηφία (57%) αλλά και το 42% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.
Η «βουτιά» για το κυβερνών κόμμα συνεχίζεται χωρίς τέλος: μέσα σε ενάμισι μήνα έχασε άλλες δύο ποσοστιαίες μονάδες φτάνοντας στο δραματικό 13,5% ενώ η ΝΔ βρίσκεται σταθερή στο 21,5%.
Η επόμενη Βουλή, κατά την ίδια δημοσκόπηση, θα είναι εξακομματική αφού ανάβει το πράσινο φως για τη «Δημοκρατική Αριστερά» που «καβατζάρει» το όριο και φτάνει το 4%. Ο ΛΑΟΣ είναι σε σταθερά ποσοστά (5,5%), ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει άνοδο 2,5% ενώ οι Οικολόγοι πράσινοι χάνουν μισή μονάδα όπως και η Ντόρα Μπακογιάννη. Αντίθετα 0,5% κερδίζει το Άρμα Πολιτών και η αδιευκρίνιστη ψήφος κυμαίνεται γύρω στο 34%.
 
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Που λέτε, στη ζούγκλα, στο κλαδί ενός δέντρου, κάθεται ένας λαγός και σεριανάει τα πέριξ !
Περνάει κάποια στιγμή από κει, ένας λύκος, τον βλέπει και ρωτάει:
- Τι κάνεις εκεί πάνω ρε λαγέ ;
- Ε, τι να κάνω, … απαντάει ο λαγός, τρώω το καροτάκι μου, πίνω το ποτό μου, κι άμα λάχει περνάω κι ένα … “μανίκι” το λιοντάρι !
Μένει με το στόμα ανοιχτό ο λύκος, όμως δεν λέει τίποτα και φεύγει.
Μετά από λίγο περνάει κάτω απ΄το δέντρο μια αρκούδα.
- Τι κάνεις εκεί πάνω ρε λαγέ ; Τον ρωτάει.
- Ε, τι να κάνω, … τα ίδια ο λαός, τρώω το καροτάκι μου, πίνω το ποτό μου, κι άμα λάχει περνάω κι ένα … “μανίκι” το λιοντάρι !
Παραξενεύεται, φυσικά, η αρκούδα, αλλά τι να πει, σηκώνεται και φεύγει.
Για να μην τα πολυλογούμε, με κάθε ζώο του δάσους που πέρναγε από κει, γινόταν ο παραπάνω διάλογος !
Όμως, φυσικά, κάποια στιγμή, η όλη ιστορία έφτασε και στα αφτιά του λιονταριού.
Μια και δυο, σηκώνεται το λιοντάρι και πάει και βρίσκει το λαγό.
- Λαγέ, τι κάνεις εκεί πάνω ; Ρωτάει με την βροντερή του φωνή.

Κι ο λαγός …
- Ε, τι να κάνω βασιλιά μου (ως γνωστό το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας). Κάθομαι εδώ, τρώω το καροτάκι μου, πίνω το ποτό μου … και … που και που … λέω και καμιά … μακακία, για να περνάει η ώρα !!!
υ.γ.: Το παραπάνω είναι ένα ανέκδοτο για να … γελάσουμε ! Όποιος το ταυτίσει με την στάση αρκετών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που βγαίναν και κάναν το … λιοντάρι στα κανάλια και τελικά στη Βουλή κάναν τον … λαγό, έ, δεν ξέρω, λέτε να έχει δίκιο ;