ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.12.11

0 Η Γερμανία θα πληρώσει συντάξεις σε 16.000 Εβραίους, σαν θύματα …2ης και 3ης γεννιάς του «Ολοκαυτώματος»


=== Μετά από ένα χρόνο «σκληρών» διαπραγματεύσεων, η σιωνιστική Γερμανία συμφώνησε τη Δευτέρα (χθες), 5 Δεκεμβρίου 2011, με τις διεθνής σιωνιστικές οργανώσεις, να καταβάλει συντάξεις σε επί πλέον περίπου 16.000 άτομα σε όλον τον κόσμο, αναγνωρίζοντάς τους ως θύματα του αποκαλούμενου από τους Εβραίους «Ολοκαυτώματος», που «επέζησαν» του πολέμου γκέτο ή «αναγκάστηκαν» να κρυφτούν από τη ναζιστική «δίωξη». 
 === Η συμφωνία όμως αναφέρεται σαφώς, στα …παιδιά και στα …εγγόνια των υποτιθέμενων θυμάτων!!!!….
 === Αυτά με πληροφόρησε φίλος και αμέσως μετά συμπληρώνει: και αμέσως μετά, σου έρχονται στο μυαλό 3 Πράγματα:
1.—  ΕΜΕΙΣ ΟΙ Έλληνες ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ EURO (ή Marko, η ΦΡΑΓΚΟ), για όλα τα εγκλήματα που κάνανε οι Ναζίδες στην Eλλάδα??? Πότε?????????????
2.— Ποιο είναι το προσδόκιμο ζωής, των Εβραίων που επέζησαν του «ολοκαυτώματος»  και επέζησε με τόσες υποτιθέμενες κακουχίες????  ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ????  ΜΕΤΑ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ από τότε που έγινε το «ολοκαύτωμα»???? Στα πόσα χρόνια πεθαίνει ο μέσος ταλαιπορημένος Οβραίος???? στα 150??????
  === ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ προσλάβουμε σαν έθνος, τον διαπραγματευτή των Εβραίων, με ποσοστό 20%, για να βγάλει και για μας καμιά σύνταξη????  ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ 40 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΛΑΟ?????
 === ΔΕΝ ΔΕΡΩ…… ΛΕΩ….. ΜΗΠΩΣ??????
Οι εικόνες είναι από το αδιαμφισβήτητο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, ΟΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ – Για αυτά τα θύματα, κάποιοι αλήτες έχουν πάρει μαύρο χρήμα κάτω απ’ το τραπέζι…..
 

ΜπαρμπαΝίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: