ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.12.11

Σύμπτυξη όλων Ανάπτυξη όλων Εκτύπωση όλων Σε νέο παράθυρο 1200 λογαριασμοί στο Ηράκλειο χωρίς το χαράτσι της ΔΕΗ

Συνολικά 1200 λογαριασμοί στο Ηράκλειο χωρίς το χαράτσι της ΔΕΗ , με την κατάθεση στον δήμο Ηρακλείου ακόμα 818 λογαριασμών ΔΕΗ.

Ακόμα 818 λογαριασμούς πολιτών που πλήρωσαν μέσω ΑΤΜ μόνο την αξία του ηλεκτρικού ρεύματος και όχι το χαράτσι του ειδικού τέλους ακινήτων κατέθεσαν σήμερα στον Δήμο Ηρακλείου οι Πολίτες κατά του Χρέους. Αντίστοιχη κίνηση είχε πραγματοποιηθεί και πριν από 10 μέρες οπότε κατατέθηκαν 350 λογαριασμοί της ΔΕΗ από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου. Ο αριθμός των ρολογιών για τα οποία έγινε άρνηση πληρωμής του ειδικού τέλους προσεγγίζει πλέον τα 1200 στην πόλη του Ηρακλείου ενώ μεγάλος αριθμός λογαριασμών ΔΕΗ , βρίσκεται σε στάδιο καταγραφής ώστε να κατατεθούν επίσης στο Δήμο τις επόμενες ημέρες.

Οι λογαριασμοί συγκεντρώνονται στη Γραμματεία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου (Λ. Δημοκρατίας 20) και στο κιόσκι των Πολιτών κατά του Χρέους στην Πλατεία Ελευθερίας (απέναντι από το κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ).

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=164312

Δεν υπάρχουν σχόλια: