ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.12.11

ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΛΛΑ...ΑΚΟΜΑ ΛΕΙΠΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ 124

Το Ράδιο 9 το φωνάζει από τις 25 Νοεμβρίου ότι ΛΕΙΠΕΙ η σελίδα 124 του προϋπολογισμού του 2012 (Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ).
Από εδώ ( http://www.minfin.gr/content-api/f/binaryChannel/minfin/d...) κατεβάστε όλο το κείμενο του προϋπολογισμού και δείτε τη σελίδα 124.... Δεν υπάρχει. Ξέρετε τι θα έπρεπε να έχει αυτή η σελίδα;
Αναλυτικά τις εγγυήσεις που έλαβε ο κάθε τραπεζίτης. Ποιος πήρε πόσα...; !!!!
Είναι χαρακτηριστικό το πώς τελειώνει η σελίδα 123.
«Η παραπάνω εγγύηση (που δόθηκε στους τραπεζίτες) παρέχεται έναντι προμήθειας ή επαρκών εξασφαλίσεων»
Άρα περιμένουμε στη σελίδα 124 να μάθουμε πόσα δόθηκαν ως εγγυήσεις και σε ποιους ακριβώς τραπεζίτες. Και μάλιστα ποιες είναι οι «επαρκείς εξασφαλίσεις» των τραπεζιτών...!
Μόνο που η σελίδα 124... είναι λευκή.
Και όμως λίγες ώρες πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού, από τους Έλληνες βουλευτές, μόνο ΈΝΑΣ βουλευτής, ο Γιάννης Ιωαννίδης, τοποθετήθηκε για τη λευκή σελίδα του προϋπολογισμού του 2012.
Ο βουλευτής την Ν.Δ τονίσε στη Βουλή σχετικά με τη λευκή σελ. 124: "Παρ' όλα αυτά, ο ελληνικός λαός καλείται να καταβάλει το 2012 ως άμεσως φόρους 2,4 δις ευρώ παραπάνω. Δηλαδή οι μισθωτοί των 600 και 700 ευρώ αναλαμβάνουν πλέον τα βάρη των φορολογικά ισχυρών και κατέχοντων.
Άγνωστες παραμένουν σε μας και οι πιθανές υποχρεώσεις που αναλαμβάνονται με τη σελίδα 124 της Εισηγητικής Έκθεσης του Προϋπολογισμού, δεδομένουν ότι μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι η σελίδα παραμένει λευκή στο επίσημο site του Υπουργείου Οικονομικών.
Παρακαλώ λοιπόν, τους αρμοδίους Υπουργούς μέχρι το τέλος της συζήτησης να καταθέσουν και αυτή τη σελίδα, ώστε όλοι να γνωρίζουμε τι ψηφίζουμε ή τουλάχιστον ποιοι σκελετοί υπάρχουν από το παρελθόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: