ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.12.11

ΕΝΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΝΤΑΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ..Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΤΑ 20% ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!..



Ξεπερνάει κάθε όριο θράσους η συμπεριφορά όχι μόνο των ανδρών των ΥΜΕΤ αλλά κι εκείνων που τους έδωσαν την εντολή να σπρώξουν ανθρώπους που δεν απείλησαν καν!

Τους κόβουν τα επιδόματα, τους αναγκάζουν να αποδεικνύουν το αυτονόητο, τους μειώνουν τις συντάξεις. Κι εκείνοι αναγκάστηκαν να βγουν στους δρόμους για να διεκδικήσουν την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Και τι βρίσκουν απέναντι τους; Κλούβες της Αστυνομίας! Λες και όποιος κατεβαίνει στο κέντρο για να κάνει πορεία, διεκδικώντας τα δικαιώματά του, έχει σκοπό να κάνει επεισόδια και να σπάσει μάρμαρα! Έτσι σκέφτηκαν οι "εγκέφαλοι"........
Και όταν η πορεία των ανθρώπων που αντιμετωπίσουν κινησιακά προβλήματα έφτασε στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Βασιλέως Γεωργίου Α', είδαν απέναντί τους δυο κλούβες των ΥΜΕΤ να τους περιμένουν... ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Η αναπηρία και η αναλγησία του ελληνικού κράτους δε σταμάτησαν εκεί. Όταν οι διαδηλωτές προσπάθησαν να διασπάσουν το φραγμό, τα ΥΜΕΤ τους ΕΣΠΡΩΞΑΝ! Σήκωσαν χέρι σε ανθρώπους που δε μπορούσαν να τους απειλήσουν. Που ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ να τους απειλήσουν. Συνάντηση με Σταυρόπουλο και δέσμευση για συνάντηση με Παπαδήμο
Το αίτημα των διαδηλωτών να φτάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου για να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, δεν έγινε δεκτό. Άλλωστε, εκείνη την ώρα, ο κ. Παπαδήμος βρισκόταν στο Προεδρικό Μέγαρο για να ενημερώσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.


Αντ' αυτού, λοιπόν, συναντήθηκαν με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Σταυρόπουλο, ο οποίος δεσμεύτηκε πως θα κλειστεί άμεσα ραντεβού με τον πρωθυπουργό και θα γίνει προσπάθεια να είναι παρόντες στη συνάντηση και οι συναρμόδιοι υπουργοί, Ανδρέας Λοβέρδος και Γιώργος Κουτρουμάνης.

Η απάντηση ήταν πως το αίτημά τους είναι η συνάντηση να γίνει άμεσα και μάλιστα πριν από τα Χριστούγεννα.
Οι διαδηλωτές αποχώρησαν από τη Βουλή με κατεύθυνση στο υπουργείο Οικονομικών.
Ατομικός συναγερμός πόρτας SD-01..Αντιλαμβάνεται τους διαρρήκτες, προτού προκαλέσουν φθορά ή διαρρήξουν την πόρτα σας! Πατήστε εδώ

Εκεί έγιναν δεκτοί από τον Υπουργό Οικονομικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος τους είπε πως θα ενημερώσει και ο ίδιος τον πρωθυπουργό για τα αιτήματά τους και θα είναι παρών στη συνάντηση που θα γίνει με τους συναρμόδιους υπουργούς υπό τον Λουκά Παπαδήμο.
Τα αιτήματα τους είναι:
Κατάργηση του νέου ΚΕΒΑ που σχεδιάστηκε στη λογική της μείωσης των πραγματικά αναπήρων, με σκοπό τη μείωση των κοινωνικών και προνοιακών παροχών και σχεδιασμός ενός Κανονισμού, ο οποίος θα αποδίδει με επιστημονικό τρόπο τα ποσοστά αναπηρίας και θα σέβεται τα θεμελιώδη δικαιώματα της αναπηρίας.
- Τροποποίηση του νέου Ενιαίου Κανονισμού Παροχών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., ο οποίος θα εγγυάται τη δωρεάν πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις σε κάθε σύγχρονη φαρμακευτική - θεραπευτική αγωγή, σε θεραπευτικά μέσα τεχνικά βοηθήματα τεχνικά μέσα υγείας σε κάθε θεραπευτική πράξη που κρίνεται αναγκαία για την ένταξη των ΑμεΑ στην κοινωνική ζωή της χώρας.

- Ολοκλήρωση των διαδικασιών τοποθέτησης των επιτυχόντων του ν. 2643/98 για το διορισμό τους και άμεσος διορισμός των επιτυχόντων ΑμεΑ που έχουν εδώ και μήνες παραλάβει τις αποφάσεις τοποθέτησής τους.

Κάντε online αίτηση κερδίστε 3 μήνες ΔΩΡΟ σε όλα τα προγράμματα Hellas Online! Πατήστε εδώ

- Εξαίρεση όλων των ατόμων με αναπηρία και των γονέων τους από τις περικοπές των συντάξεων τους. Καμία μείωση σύνταξης σε άτομο με αναπηρία και γονέα κηδεμόνα ατόμων με αναπηρία.
- Καθολική εξαίρεση των ατόμων με αναπηρία από σκληρά έως επαχθή μέτρα, όπως το έκτακτο ειδικό τέλος ακινήτου και η ειδική εισφορά αλληλεγγύης.
- Σχεδιασμός φορολογικών και οικονομικών μέτρων με γνώμονα την προστασία των πενιχρών εισοδημάτων των ατόμων με αναπηρία. Καθορισμός ύψους αφορολόγητου εισοδήματος ο οποίος θα λαμβάνει υπόψη του το πρόσθετο κόστος που πηγάζει από την κάλυψη των αναγκών κάθε αναπηρίας.
- Διασφάλιση της χορήγησης των προνοιακών επιδομάτων με συγκεκριμένες προβλέψεις για την επόμενη τετραετία.
newsit   
=================================================
Επιπλέον μείωση, της τάξης του 20%, επιδιώκει το υπουργείο Οικονομικών για το ενιαίο μισθολόγιο των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας. Η επιτροπή, όμως, που συγκροτήθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει την «απάντησή» της και ισχυρό διαπραγματευτικό ατού, στις διαβουλεύσεις, χωρίς να... υπάρξει περαιτέρω μισθολογική απώλεια για το ένστολο προσωπικό. Το σχέδιο νόμου που έχει συνταχθεί, τυγχάνει της συναίνεσης των συνδικαλιστικών αντιπροσώπων όλων των ομοσπονδιών και των ενώσεων που συμμετέχουν στην ομάδα εργασίας, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως σ' αυτό θα μπει και το επίδομα δασοπυρόσβεσης για τους πυροσβέστες.

Στόχος της επιτροπής, οι μισθοί να παραμείνουν σταθεροί, χωρίς διαφοροποιήσεις, μετά τις απανωτές περικοπές του χρόνου που τελειώνει, όπως και οι συντάξεις. Το διαπραγματευτικό ατού στα χέρια της ομάδας του υπουργείου έναντι αυτών του υπουργείου Οικονομικών, που, όπως οι πληροφορίες σημειώνουν, θα επιδιώξουν ένα μισθολόγιο με ακόμη μείον 20% στις σημερινές αποδοχές, είναι ο προϋπολογισμός που συνεπάγεται από το σχέδιο νόμου.

Από τον προϋπολογισμό της δαπάνης για τους μισθούς, που αποτελούν σχεδόν το 80% του ετήσιου προϋπολογισμού του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, εξοικονομούνται αρκετά εκατομμύρια ευρώ προς όφελος του Δημοσίου, μόνο από τις αποδοχές των αστυνομικών. Για παράδειγμα οι μισθοί των αστυνομικών με βάση τον προϋπολογισμό του 2011 αλλά και του 2012 στοιχίζουν στο δημόσιο ταμείο περίπου 1.200.000.000 ευρώ, ενώ σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που καταρτίζεται και πολύ σύντομα θα υποβληθεί, είναι στο 1.146.000.000 ευρώ. Πρόβλημα αναμένεται να προκαλέσει η επιτροπή έργου του Στρατού για το αντίστοιχο μισθολόγιο των στρατιωτικών, που πέρα από την απεμπόληση των μισθολογικών προαγωγών τοποθετούν ως βάση υπολογισμού συντελεστών της κλίμακας το βαθμό του ανθυπολοχαγού. Σ' αυτή την περίπτωση η αντιπρόταση είναι 1.120 ευρώ βασικός μισθός και αυξομειώσεις αναλόγως βαθμού και προϋπηρεσίας, που όμως, όπως τουλάχιστον σημειώνεται, δεν αλλοιώνουν τη δομή και, κυρίως, αυτό που ενδιαφέρει, τις αποδοχές.

(ΒΡΑΔΥΝΗ 13/12/2011 – Σ.Λ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: