ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.12.11

Επικήδειος



Ελλάδα θέλουν να κάνουν όλη την Ευρώπη. Βλέπεις το πείραμα, μέχρι τώρα, είναι πετυχημένο.

Μας έχουν ρίξει στα σκουπίδια να παλεύουμε με τις γάτες στο ποιος θα προλάβει τα αποφάγια και η μόνη αντίδραση μας ήταν κάτι μούντζες. Που και αυτές σταμάτησαν για να πάμε στις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Και από κεκτημένη ταχύτητα παραμένουμε στο καλοκαιρινό κλίμα. Και ας παγώνουμε λόγω έλλειψης χρημάτων για να αγοράσουμε πετρέλαιο.

Και τι έγινε που κάποια παιδιά λιποθυμούν από την πείνα… δεν έχουμε όλοι φτάσει στο σημείο να μην έχουμε ούτε ένα κομμάτι ψωμί. Οπότε καθόμαστε στον καναπέ.

Όταν το πιάτο μας θα είναι άδειο τότε το σώμα μας θα είναι αδύναμο για να αγωνιστεί. Αλλά τι πειράζει… η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά.

Τώρα το ότι η Ελλάδα θα ανήκει στους Γερμανούς και οι Έλληνες είτε θα κοιτάζουν ανάποδα τα ραδίκια είτε θα δουλεύουν αλυσοδεμένοι κάτω από τις διαταγές των Μερκοζί είναι μια λεπτομέρεια ασήμαντη.

Το βασικό είναι ότι θα έχουμε Ευρώ. Ένα νόμισμα σταθερό. Που μας χώνει σταθερά στο βάθος της κολάσεως.

Μέσα στην αναμπουμπούλα κάποιοι επιχειρούν να ξεθάψουν και τον κουρασμένο. Είμαστε τόσο ηλίθιοι που δεν θα μου φανεί παράξενο αν τον καλέσουμε να μας σώσει.

Το θείο τον φέραμε από το Παρίσι, τον ανιψιό θα τον φέρουμε από την χασαποταβέρνα. 

Ήθελαν, λέει, να τον δολοφονήσουν και υπό τις απειλές αναγκάστηκε να πάει σε εκλογές.

Ακόμα και αν ήθελε να κάνει κάτι ενάντια στα συμφέροντα των Αμερικάνων είχε τόσο αργούς ρυθμούς που θα χρειαζόταν καμιά δεκαριά χρόνια για να κάνει την πρώτη κίνηση. Οπότε, θα τον αφήνανε… γιατί πολύ απλά δεν θα υπήρχε ως πρωθυπουργός τότε…

Εκτός και αν τον κυνηγούσαν τίποτα νεφελίμ. Εκεί πάω πάσο.

Οι μόνοι πράκτορες που τον κυνηγούσαν ήταν αυτοί στο παιχνίδι κατασκοπίας που έπαιζε.

Και αν είναι αλήθεια όλο αυτό που μας πασάρουν, αν ήταν άξιος και ηγέτης τότε θα έβγαινε και θα έλεγε τι συνέβαινε. Εδώ έκρυβε την οικονομική κατάσταση, πηγαίναμε στον γκρεμό και αυτός θωράκιζε την οικονομία με αέρα κοπανιστό.

Οι εκλογές δεν θα γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου. Και το λέω με σιγουριά. Αφού ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης επιμένει ότι θα γίνουν τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα γίνουν. Όχι, πείτε μου εσείς, μια φορά που δεν έκανε κωλοτούμπα σε αυτά που έλεγε για να πειστώ ότι δεν θα κάνει και τώρα.

Απλά θα ξεφτιλιστεί για άλλη μια φορά επιμένοντας το 19 Φεβρουαρίου και στο τέλος θα δεχθεί αυτό που θα του πει ο Παπαδήμος, δηλαδή οι Μερκοζί.

Εκτός και αν εντωμεταξύ δεν υπάρχει είτε η Ευρώπη, είτε το Ευρώ εν Ελλάδι, είτε η Ελλάδα.
Οπότε έχουμε άλλα δεδομένα.

Είναι να τρελαίνεσαι σε τούτη τη χώρα. Πρώτος στο ΠΑΣΟΚ είναι ο Λοβέρδος και στη ΝΔ ο Αβραμόπουλος.

Ο Λοβέρδος είναι ο στυλοβάτης της καταστροφής της κοινωνίας. Διέλυσε τα εργασιακά, διέλυσε το ασφαλιστικό, διέλυσε την υγεία… ένας πραγματικός γκάγκστερ που δολοφονεί εν ψυχρώ ότι στήριγμα υπάρχει για τους πολίτες. Και όμως, τον θέλουν για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Θέλω πίσω τα ψυχοφάρμακα μου…

Από την άλλη ο Αβραμόπουλος. Ο άνθρωπος που έχει καταγράψει δύο μεγάλες επιτυχίες. Τα κάγκελα στην Αθήνα και την αγορά του αιώνα σε εμβόλια. Ένα δημιούργημα των ΜΜΕ με το χαμόγελο του Παπαντωνίου.

Έρχεται και η τρόικα ξανά. Δεν με νοιάζει. Πλέον δεν έχω ούτε ένα ευρώ για να μου πάρουν.

Τώρα πια συνηθίσαμε. Θα μας πάρουν και άλλα μέτρα και  θα πατάξουν την φοροδιαφυγή. Εντάξει, λέμε και καμιά σαμαριά (εκ του Σαμαρά) για να περνάει η ώρα.

Εξάλλου είμαστε στο τέλος του 2011. Άρα από τον επόμενο μήνα θα έχουμε ανάπτυξη. Τι; Άλλαξε το χρονοδιάγραμμα; Η ανάπτυξη θα έρθει το 2015;

Ναι. Ακριβώς. Θα είναι η χρονιά που θα ερχόταν η ανάπτυξη. Αλλά επίσης θα είναι η χρονιά που θα πρέπει να συντονιστούμε με την ύφεση της Ευρωζώνης. Οπότε βάλει καμιά δεκαριά χρόνια ακόμα.

Πιο πιθανό είναι να δούμε τους Νεφελίμ παρά την ανάπτυξη με τις πολιτικές των υπαλλήλων των τραπεζών.

Χρεοκόπησαν την Ελλάδα για να σώσουν τις χρεοκοπημένες τράπεζες τους και οι χρεοκοπημένες τράπεζες τους θα χρεοκοπήσουν ολόκληρη την Ευρώπη.

Μόνο η Αγία Τράπεζα έχει ελπίδες να γλυτώσει. Την προσέχει ο Εφραίμ.

Κατά διόλου πάει και η Πορτογαλία. Ακούει όμως καλά λόγια. Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του. Και για να καταλάβετε σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε ακόμα και η Μέρκελ μιλάει με καλά λόγια για τους Έλληνες.

Είναι σαν τους επικήδειους. Καλός άνθρωπος ο μακαρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: