ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.12.11

ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: "Η ΦΕΥΓΕΙΣ, Η ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΔΝΤ Η ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ"

alt


Το έγγραφο 1782/19 Αυγούστου 2009 της Ε.Υ.Π., που αναφέρεται στο περιοδικό Επίκαιρα, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που από τότε ακόμη σας είχαμε δώσει, για προσπάθεια των παγκόσμιων επικυρίαρχων για αποπομπή του Καραμανλή και οικονομική εξαθλίωση του πληθυσμού της Ελλάδος.
 
Στον Καραμανλή, σύμφωνα με αυτά που λένε οι δικές μας πηγές από τη Μόσχα,, δόθηκαν τρεις επιλογές.
 
1. Κάνει εκλογές και φροντίζει να τις χάσει.
 
2. Κάνει εκλογές, τις κερδίζει και φέρνει το ΔΝΤ.
 
3. Τον κατεβάζουν βίαια από την εξουσία με γεγονότα χειρότερα από τα Δεκεμβριανά, ή τον σκοτώνουν.
 
Το αποτέλεσμα δείχνει το τι επέλεξε ο Καραμανλής.
 
 
Προσοχή χρειάζεται το γεγονός, κατά το οποίο, παρά την μεγάλη ήττα της Ν.Δ. ακολούθησε τρομακτική πλύση εγκεφάλου μέσω όλων σχεδόν των ΜΜΕ και των μαϊντανών δημοσιογράφων, προσωπικά κατά του Καραμανλή, αλλά και της ΝΔ, σαν σχεδόν αποκλειστικά των μόνων υπεύθυνων για το ότι "οδηγηθήκαμε" στο ΔΝΤ.
 
Το παραμύθι, το έφαγαν βέβαια σχεδόν όλοι και είπαν και ευχαριστώ, αφού το μόνο εύκολο είναι να τραβήξεις το χαλί κάτω από τα πόδια οποιουδήποτε πολιτικού.
 
Κανείς πολιτικός δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι κάνει τη δουλειά του όπως θα έπρεπε.
 
Ο Καραμανλής όμως, εκτός από τις συμφωνίες με τον Πούτιν, έκανε και κάτι άλλο που τελικά τον έφαγε.
 
Ήταν ο μόνος σύγχρονος Έλληνας πολιτικός, που ε΄'ιπε ΟΧΙ στους Αμερικάνους, όταν στη σύνοδο του ΝΑΤΟ, είπε το όχι για το όνομα της Μακεδονίας και μάλιστα παρουσία του Μπους που είχε πάει στη σύνοδο, ειδικά για αυτό το λόγο.
 
Εδώ τίθεται και το ερώτημα. "Γιατί ο τότε απερχόμενος από την προεδρία των ΗΠΑ Μπους, ήθελε, η αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονια, να είναι η τελευταία μεγάλη πράξη του, σαν προέδρου των ΗΠΑ;"
 
 
Αυτή η πράξη του Καραμανλή ήταν και το τέλος του. Το μεγαλύτερο όμως σφάλμα του Καραμανλή ήταν το ότι δεν ολοκλήρωσε την συνεργασία με τον Πούτιν, που ήταν και ο μόνος που μπορούσε να του παράσχει προστασία, σ΄αυτόν και την Ελλάδα.
 
Επίσης είχε κριθεί "επικίνδυνος" και ο τότε αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Γράψας, τον οποίο επίσης φρόντισαν να απομακρύνουν, προς έκπληξη όλων.
 
Ήθελαν έναν αρχηγό ΓΕΕΘΑ που θα έλεγε για παράδειγμα, ότι "στο Μαραθώνα οι Έλληνες πολέμησαν για την ειρήνη".
 
Όσον αφορά την διακυβέρνηση Καραμανλή, δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν και η επιτυχέστερη, αφού είχε δεσμευθεί να μειώσει τον κρατικό τομέα και τα έξοδά του, πράγμα που δεν έκανε. Όσον αφορά τον υπερδανεισμό, ουσιαστικά πήρε μόνο 60 δις, αφού τα υπόλοιπα ήτανε για εξώφληση δανείων του παρελθόντος, που για να ξεχρεωθούν, έπρεπε η Ελλάδα να περισέψει 400 δις σε έξη χρόνια, πράγμα που κανένα κράτος πάνω στον πλανήτη δεν μπορεί να κάνει, γι αυτό και σας λέμε ότι το μόνο εύκολο είναι το να τραβήξεις το χαλί κάτω από τα πόδια οποιουδήποτε πολιτικού.
 
Για να τον χτυπήσουν θυμίζουμε, ότι εκτός από τα Δεκεμβριανά, του δώσανε και τις μεγαλύτερες πυρκαγιές στην ιστορία της Ελλάδος.
 
 

1 σχόλιο:

Μπαρμπανίκος Αρβανίτης είπε...

1.---Το "ΕΓΓΡΑΦΟ" της ΕΥΠ, γράφει τίποτα για τους "40 κλέφτες" του Καραμανλή??? Αν δε λέει τίποτα, μαϊμού ανΕΓΓΡΑΦΟ θαείναι.
2.---ΜΗΠΩΣ η πυραμίδα της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων, σταμάτησε να συγκλίνει απότομα στη κορυφή της??? Ξεχνάμε ότι όταν προάγεται στη κορυφή ένας στρατηγός, αποστρατεύονται δέκα??? Ξεχνάμε ότι αυτό ακριβώς είναι που τους κάνει όλους γλείφτες στους αρχηγούς κομμάτων και με τον κώλο τούρλα στους Αμερικάνους??? Ξεχνάμε, ότι κάθε φορά που αναλαμβάνει η κάθε νέα ηγεσία ενόπλων δυνάμεων, οι παραγκωνισμένοι βγάζουν τ' άπλυτά τους στη φόρα και εμείς (θεατές) μαθαίνουμε τελευταίοι, ποιοι ανώτατοι αξιωματικοί γλύφανε την εκάστοτε ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και ποιοι την εκάστοτε ηγεσία της ΝουΔού????
3.---ΞΕΧΝΑΜΕ, ότι όταν ο Καραμανλής πήγαινε σε συνόδους κορυφής, τον αποκαλούσαν οι "συνάδελφοί" του αρχηγό ληστών και διεφθαρμένων????
4.---ΞΕΧΝΑΜΕ, ότι αν ππροσπαθούσε ο αλήτης Καραμανλής να εξαντλήσει τη τετραετία, το κόμμα του θα κατέρρεε κάτω από το 20%???? Τόσο ηλίθιοι είναι οι Αμερικάνοι, που θα ρισκάριζαν να εκτεθούν άμεσα στην ανατροπή ενός ανίκανου και κλέφτη πρωθυπουργού, όταν το πολύ σε 1,5 χρόνο θα κατέρρεε με τρομακτικό θόρυβο???? Δηλαδή, δεν μπορούσε να προβλέψει το ΔΝΤ και οι Εβραιοαμερικάνοι, αυτό που έβλεπε ο κάθε απλός πολίτης????
5.---Ξεχνέμε, ότι το πρόσκαιρο παιχνίδι του πλαστού αντιαμερικανισμού, είναι προσφιλέστατο στους αποτυχημένους υπηρέτες των Αμερικάνων, όταν επιθυμούν να επανέλθουν????
6.---ΞΕΧΝΑΜΕ, ότι στη Ρωσία, στην Ουκρανία και στη Λευκορωσία, όλες οι μεγάλες κρατικές επιχειρήσεις (λέγε ελεύθερα πετρέλαια και φυσικά αέρια κλπ)ξεπουλήθηκαν με ΕΝΑ ΡΟΥΒΛΙ η κάθε μία στους λεγόμενους ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ, οι περισσότεροι των οποίων ήσαν ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ??? (Λέγε ελεύθερα εβραιοαμερικάνοι). Αυτοί οι ολογάρχες, στους οποίους συμμετέχει και η πολιτική συμμορία Πούτιν-Νεντβέντεφ, τους είδε ποτέ κανείς, να είναι σε οικονομικό πόλεμο με τους αδελφούς Εβραιοαμερικάνους-ολιγάρχες πετρελαιάδες????
7.---Κι' αν δεχθούμε την "αλήθεια" του σεναρίου, που δείχνει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΑΝΔΡΕΙΑ του πολιτικού απατεώνα Καραμανλή, και ότι τη κοπάνησε για να γλυτώσει το τομάρι του, ΓΙΑΤΙ ΚΩΛΟΤΡΥΒΕΤΑΙ με σενάρια πρωτααγωνιστικής επανόδου???? Εκπαιδεύει την "γενναιότης" του μέσα στη μούγκα του και ΕΥΠατζίδικα παραμύθια???
8.---Ξεχνάμε, ότι ο κουρασμένος κουράδας, όταν παρέδιδε στον νάνο Σαμαρά, είπε ότι δεν τον πήραν τα χρόνια για να αποχωρήσει της πολιτικής, σε ερώτηση δημοσιογράφων??? Λέτε να εννοούσε, ότι στο μέλλον θα βάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ή έστω της ...Πρώτης Σερρών???
9.---Ξεχνάμε, ότι ο νάνος Σαμαράς-Μπενάκης έχει ξεβρακωθεί τόσο, που παλεύει για να συγκρατήσει τη ΝουΔού, πάνω από το ....20%????
10.---Έτσι όπως είναι η ΝουΔού, ΠΟΙΟΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ, ΣΑΝ ΠΙΘΑΝΟ "ΔΙΑΔΟΧΟ" ΤΟΥ ΝΑΝΟΥ ΣΑΜΑΡΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ??? ΤΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ "ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ"????
11.--- Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΟ "ΣΥΝΘΕΤΟ" ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΑΓΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΑΛΛΑ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ. ΓΙΑ ΠΙΟ "ΟΧΙ" ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ??? ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.......