ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.12.11

Η «αριστερά» στην Πράξη νομιμοποιεί το ευρ ω-χουντικό πραξικόπημ


Του Θύμιου Παπανικολάου
Από πολύ παλιά έχουμε αναλύσει ότι η «ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ» σημαίνει ανοικτό πολιτικό πραξικόπημα.
Υπογραμμίζαμε συγκεκριμένα:
«Ένα από τα ψευδώνυμα της δικτατορίας των ισχυρών του χρήματος είναι η «συναίνεση».
Αυτή η μαγική λεξούλα κατέχει σήμερα την αποκλειστικότητα του εξουσιαστικού λόγου.
Όπως έχουμε αναλύσει σε άλλα άρθρα μας η «συναίνεση» είναι το ντροπαλό ψευδώνυμο της «έκτακτης ανάγκης».
Συναίνεση σημαίνει, αν θέλουμε να ακριβολογούμε, συμφωνία και επιστράτευση των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων πάνω σε ένα κοινό στόχο. Και σήμερα αυτός ο στόχος είναι συγκεκριμένος: Για να σωθεί και να επιβιώσει η Ελλάδα (δηλαδή, για να είμαστε ακριβολόγοι, για να διασωθούν τα κέρδη των μαφιών του χρήματος και για να επιτευχθεί η ολοκληρωτική λεηλασία της ελληνικής κοινωνίας) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ «οικουμενική αποδοχή» και «συναίνεση».
Μπροστά σ’ αυτό το «έκτακτο» και «επείγον», η πολιτική και κομματική ανεξαρτησία – γιατί όχι και οι δημοκρατικές ελευθερίες- είναι πολυτέλεια…
Σήμερα είναι τόσο «έκτακτη» και «επείγουσα» η κατάσταση που οι «νταβάδες» (διεθνείς και εγχώριοι) και τα πολύχρωμα ανδρείκελά τους (κυβερνητικά, κομματικά, δημοσιογραφικά) δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα. Ούτε τα ντροπαλά ψευδώνυμα…».
Διαβάστε, ενδεικτικά τα άρθρα:
«Η τρομοκρατία της έκτακτης ανάγκης»
«Συναίνεση: Ανοικτό πολιτικό πραξικόπημα
Σήμερα το πραξικόπημα της «συναίνεσης» έχει συντελεστεί. Έχουμε την κυβέρνηση της «έκτακτης ανάγκης»: Την παπαδήμια κυβέρνηση των ανδρεικέλων των τραπεζιτών και των τοκογλύφων (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ)!!!!
Κάθε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα γίνεται ένας «κρίκος» της πραξικοπηματικής αλυσίδας, δηλαδή αλυσιδωτών πραξικοπημάτων…
Το «συναινετικό» κοινοβουλευτικό πραξικόπημα της ευρω-χούντας επέβαλε τη σημερινή κυβέρνηση Παπαδήμου με το «δημοκρατικό» προπέτασμα καπνού ενός χρονοδιαγράμματος εκλογών.
Σήμερα, όμως, ακόμα και αυτές οι κουτσουρεμένες δημοκρατικές διαδικασίες (εκλογές) αποτελούν μεγάλη «πολυτέλεια» για τα μεγάλα αφεντικά και τους ευρω-διοικητές τους. Είναι επικίνδυνη «πολυτέλεια» γιατί δεν μπορούν να χειραγωγήσουν και να ελέγξουν υποφερτά και αυτά ακόμα τα «κολοβά» υπολείμματα των δημοκρατικών ελευθεριών.
Οι εκλογές σε αυτή την περίοδο δεν μπορούν ΟΧΙ μόνο να δώσουν λύση στο κυβερνητικό αδιέξοδο του καταρρέοντος καθεστώτος, αλλά ούτε και να προετοιμάσουν τις «λύσεις» που θέλουν και σχεδιάζουν οι «νταβάδες» (διεθνείς και εγχώριοι).
Αρχίζει, λοιπόν, να εντατικοποιείται και να ενορχηστρώνεται η καθεστωτική προπαγάνδα που χαρακτηρίζει τις εκλογές (δηλαδή και το τυπικό της αστικής δημοκρατίας), σαν «πολυτέλεια»!!!
Ήδη επιστρατεύτηκε ο πρώην Πρόεδρος της «Δημοκρατίας», Κωστής Στεφανόπουλος: «Η χώρα δε χρειάζεται εκλογές, αλλά μια κυβέρνηση με ικανότητες που θα εργασθεί να βγάλει την χώρα από τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ: Διαμαντοπούλου, Ευθυμίου κ.λπ…
Για τις δημοσιογραφικές «πόρνες» των «νταβάδων» δεν το συζητάμε: Από την πρώτη στιγμή μιλούσαν για «μόνιμη» κυβέρνηση Παπαδήμου!!!
Τέλος και ο αρχηγός της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται για νέα θεαματική κωλοτούμπα και στο θέμα των εκλογών: «δεν είμαστε αγκαλιά με κάποιο ημερολόγιο».
Η παράταση του βίου της παπαδήμιας κυβέρνησης, εμμέσως ή ευθέως, ενορχηστρώνεται πολυεδρικά…
Οι κλόουν του «λαγού» Καρατζαφέρη δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Από τους μωρούς και γραφικούς μαθαίνεις την καθεστωτική «αλήθεια», χωρίς περιστροφές.
Είπε, λοιπόν, ο υφυπουργός της κατοχικής κυβέρνησης, ο Ροντούλης, ανοικτά, ότι οι εκλογές είναι «πολυτέλεια»!!!!
Ουδείς «θίχτηκε» από το λόγο αυτού του τυχοδιωκτικού «κατακαθιού», λόγος ανοικτής δικτατορικής αυθάδειας…
Βεβαίως τα λιπαρά ανδρείκελα στερούνται τσίπας. Ιδιαίτερα τα πράσινα παράσιτα τα οποία για τη «σωτηρία» μας συνυπάρχουν στην ίδια κυβέρνηση με τον Ροντούλη που πριν από ένα μήνα περίπου τα είχε αποκαλέσει «γομάρια»…
Εδώ φυσικά δεν πρόκειται απλώς περί τσίπας, αλλά περί στρατηγικού προσανατολισμού ολόκληρου του καθεστώτος των «νταβάδων». Στρατηγικός προσανατολισμός «παράτασης» (επ’ αόριστον) της «κατάστασης πολιορκίας»: Κατάσταση που θεωρεί κάθε δημοκρατική λειτουργία «πολυτέλεια»!!!
Η πραξικοπηματική αυτή αλυσίδα δεν έχει τέλος. Σε λίγο θα θεωρηθεί «πολυτέλεια» και κάθε έκφραση του πολιτικού λόγου: θα επιχειρηθεί, «συναινετικά» και το στοκάρισμα κάθε δημοκρατικής χαραμάδας Λόγου στο όνομα της «έκτακτης ανάγκης» και της «σωτηρίας» της «πατρίδας» (της σωτηρίας των τοκογλύφων και των ανδρεικέλων της…).
Και μπροστά σε αυτά τα πραξικοπήματα που συντελούνται και τη «φρίκη δίχως τέλος», η «αριστερά», απλώς ψελλίζει εκλογικά!!!
Αυτή η «αριστερά» δεν βλέπει παρά μόνο κοινοβουλευτικές σκιές. Είναι προσκολλημένη στη μυθολογία της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας κάτω από ένα καθεστώς χουντοκρατίας των μαφιόζων του χρήματος…
Εδώ τα απομεινάρια του κοινοβουλευτισμού διαλύονται με πάταγο και «συναινετικά» επιβάλλεται ένα βοναπαρτιστικό καθεστώς «έκτακτης ανάγκης», εδώ τα Συντάγματα και κάθε κανόνας Δικαίου και Ηθικής ισοπεδώνονται με αυθάδεια και γίνονται κουρελόχαρτο και αυτή η «αριστερά» (οι ηγεσίες) ζει μέσα στα ρόδινα όνειρα του εκλογικού της κρετινισμού και ναρκισσισμού…
Αυτή η «αριστερά» δεν φοράει, απλώς, τις τεράστιες παρωπίδες της εκλογικής αλλοτρίωσης και του φετιχισμού του ψηφοδελτίου. Έχει μεταλλαχτεί, ολοκληρωτικά, σε εξάρτημα και απαραίτητο γρανάζι του καθεστώτος. Η εκλογική της αλλοτρίωση και τυφλότητα είναι συνάρτηση της καθεστωτικής της ενσωμάτωσης…
Αυτή η «αριστερά» αποτελεί πλέον το «χρήσιμο εργαλείο» και την ασφαλιστική δικλίδα του καταρρέοντος καπιταλισμού.
Στα λόγια «αντιπολίτευση» (θορυβώδης και «ανατρεπτική» σε κάποιες περιπτώσεις), αλλά στην ΠΡΑΞΗ και στην παραγωγή των νεοταξικών ιδεολογημάτων, στηρίζει το καθεστώς και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ όλες τις αυθαιρεσίες και τα πραξικοπήματα των «κακούργων» ληστοσυμμοριτών: ΣΥΝΑΙΝΕΙ πρακτικά σε όλα…
ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ είναι όταν συμμετέχεις στην Βουλή την ώρα που αυτή η Βουλή αποτελεί το Άνδρο των ανδρεικέλων και το χώρο που ψηφίζονται όλα τα «συμβόλαια θανάτου» της ευρω-τοκογλυφίας…

 olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: