ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.12.11

Η Ελβετία ράβει κοστούμι για την κηδεία του ευρώ

Στυλοβάτης του ευρώ αναγκάζεται να γίνει η Ελβετία, φοβούμενη ότι η αποδυνάμωση του ευρωπαϊκού νομίσματος και η ισχυροποίηση του δικού της φράγκου θα έπληττε σοβαρά τις εξαγωγές της. Αγοράζει ευρώ για να το στηρίξει, πουλάει φράγκο και παράλληλα προσπαθεί να βάλει αποτρέψει μαζική εισροή διεθνών κεφαλαίων, τα οποία φεύγουν από το ευρώ αναζητώντας ασφαλέστερο καταφύγιο Οι ομοσπονδιακές αρχές και η κεντρική τράπεζα της χώρας εκτιμούν ότι οι ανησυχίες για την εξέλιξη της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους μπορεί να προκαλέσουν επιταχυνόμενη διολίσθηση του ευρώ και αντίστοιχη άνοδο του ελβετικού φράγκου, λόγω μετακίνησης κεφαλίων από το ένα νόμισμα στο άλλο.
Καταστρώνουν λοιπόν σχέδια για να αποτρέψουν αυτή την εξέλιξη, θεσπίζοντας ακόμη και αντικίνητρα στην εισροή χρήματος.
Η υπουργός Οικονομικών της χώρας Eveline Widmer-Schlumpf ενημέρωσε το Κοινοβούλιο ότι έχει συστήσει ομάδα εργασίας που μελετά τη θέσπιση περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων - ακόμα και την εδραίωση αρνητικών επιτοκίων, προκειμένου να αποφευχθεί νέα εκρηκτική άνοδος του νομίσματος της χώρας υπό τον φόβο κατάρρευσης του ευρώ, ή ακόμα και σε περίπτωση εξόδου κάποιας χώρας από την ευρωζώνη..
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, το ελβετικό φράγκο θα μπορούσε να εκτιναχθεί στα ύψη με μαζικές εισροές κεφαλαίων. Αυτό θα δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα στην ήδη "πληγωμένη" εξαγωγική βιομηχανία της χώρας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κεντρική Τράπεζα της Ελβετίας από τον Αύγουστο έθεσε πλαφόν στην ισοτιμίαφράγκου/ευρώ, αποφασίζοντας για την προάσπιση του να αγοράζει ευρώ χωρίς όριο...
Η κίνηση αυτή μπορεί να εξηγήσει σε μεγάλο βαθμό τη διατήρηση του ευρώ σε τόσο υψηλά επίπεδα, καθώς οι εκροές κεφαλαίων προς την Ελβετία έχουν πολλαπλασιαστεί και συνεπώς και οι αγορές ευρώ από την κεντρική τράπεζα της χώρας. 


sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: