ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.12.11

Συγκάτοικοι αυτής της όμορφης και πολυαγαπημένης γωνιάς του Πλανήτη, της Ελλάδας, σας εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και κυρίως ψυχραιμία !

Συγκάτοικοι αυτής της όμορφης και πολυαγαπημένης γωνιάς του Πλανήτη, της Ελλάδας, σας εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και κυρίως ψυχραιμία !...
Όλα θα γίνουν όπως "πρέπει".  Τα λαμόγια, οι φοροκλέφτες, οι μιζαδόροι, κλπ, είμαι βέβαιος ότι σύντομα, λαού θέλοντος(και πράγματι θέλει) , θα παραπεμφθούν για εσχάτη προδοσία, γιατί αυτό το έγκλημα έχουν διαπράξει εις βάρος χώρας και του λαού, οι αχρείοι. 
Όμως αυτές τις άγιες μέρες με πνίγει η προσβολή της  Ορθοδοξίας που έγινε με την χριστουγεννιάτικη σύλληψη του ηγουμένου της μονής Βατοπεδίου. Όχι δεν κρίνω την ουσία της δικαστικής απόφασης, άλλα την διαδικασία, που θέλει άρον-άρον να βγάλει έναν υψηλόβαθμο μοναχό έξω από τελετουργικό των Εορτών του Δωδεκαήμερου(με το Π.Η).
Έχω παρατηρήσει ότι ο "Εβραιοχουντικός βραχίονας"  του ΠΑΣΟΚ, έχει "παράδοση" να κοινοποιεί και να εκτελεί δικαστικές αποφάσεις και δικόγραφα, παραμονές Χριστουγέννων και Πάσχα.  [Ο γράφων έζησε αυτή την "παράδοση" της αλήτικης και συκοφαντικής συμπεριφοράς του ξεφτιλισμένου σιωνιστικού -κυριολεκτώ- βραχίονα του κυβερνώντος κόμματος, τα Χριστούγεννα του 2002]**** .
Μήπως φίλοι μου, ο ηγούμενος Εφραίμ είναι  ο αποδιοπομπαίος τράγος του λεγόμενου σκανδάλου του Βατοπεδίου; 
Που είναι οι πολιτικοί, γιατί δεν βγαίνουν τώρα να μιλήσουν;  Εκτός κι' αν θεωρούν οι ίδιοι, ότι είναι τόσο ευήθεις που τους εξαπάτησε ένας καλόγερος. 
Ας καταλάβουν τα σιμίτια, ότι το Άγιο Όρος, η κιβωτός της Ορθοδοξίας και της Χριστιανοσύνης, δεν είναι ο Ηγούμενος Εφραίμ και οι μοναχοί που επέλεξαν να ζήσουν την ζωή τους  με αυτό τον τρόπο, αλλά η ίδια η θρησκευτική μας παράδοση, με τους Αγίους μας που έζησαν ή πέρασαν από το περιβόλι της Παναγιάς, γι' αυτό και κάτω τα χέρια....
 
 
 
****Χουντοσιωνιστικές πασόκες και όλοι οι παρεπιδημούντες εκεί κουτοπόνηροι, έτσι και ανοίξω το στόμα μου, δεν σας ξεπλένει ο Άσπρος....
Το 2012 πιστεύω απόλυτα ότι έρχεται η ώρα σας...., η ώρα του λαού, γιατί το Ελληνικό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ θα αντιληφθεί, έστω την ύστατη ώρα, τον ανθελληνικό ρόλο σας, θα σας ξεβρακώσει και θα σας εξοστρακίσει οριστικά, στην σκοτεινή πλευρά της Ιστορίας.  
Ούστ !...
 
Γ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: