ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.12.11

Τα χρώματα, τα κόμματα & οι επιλογές στελεχών



Με αφορμή το δημοσίευμα της έγκριτης δημοσιογράφου κ. Κοντζόγλου στο NEXTOK, "Εκλεκτός της Ν.Δ. ο επόμενος Επιτελάρχης του Λιμενικού Σώματος"
& τα σχόλια που ακολούθησαν, έχουμε να κάνουμε τις εξής διαπιστώσεις σχετικά.




Φίλοι Λιμενικοί, Ακτοφύλακες, συνοδοιπόροι.....



Προφανώς δεν έχουν άδικο όσοι υποστηρίζουν την δήθεν "συμπάθεια" του Γενικού Επιθεωρητή Λ.Σ, με συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, όμως ας μάθουμε κάποτε να μην κρίνουμε τα στελέχη ανάλογα με τον κομματικό μανδύα, αλλά να τους αναγνωρίζουμε τα προσόντα, την προσφορά, την δεξιότητα & την διαδρομή τους. Ο Γενικός Επιθεωρητής δεν είναι ΔΕΞΙΟΣ, είναι όμως ΑΞΙΟΣ για την θέση του Επιτελάρχη, συγκριτιτικά με πολλούς άλλους συναδέλφους του που ακολουθούν. Δεν είναι ψευδές ότι όλη σχεδόν η πυραμίδα των ανωτάτων ανήκει ή φλερτάρει με την "πράσινη ανάπτυξη" & τα "πράσινα οράματα", αυτό όμως που χρειάζεται το Σώμα & η περιλάλητη αλλαγή δομής είναι στελέχη που να έχουν τις ικανότητες και τις δεξιότητες για βήματα μπροστά, ανεξάρτητα από την κομματική τους ταυτότητα, όταν μάλιστα αυτή δεν σχετίζεται & δεν επηρρεάζει την ανέλιξη τους.
Καλόν & φρόνιμον είναι, η Ν.Δ & τα άλλα (απο)κόμματα να μην εκτίθενται ούτε να εκθέτουν πλέον στελέχη, ιδιαίτερα όταν δεν τους το ζητούν. Κομματικούς πάτρονες ο τόπος & ο λαός δεν χρειάζονται πια. Ομοίως ορισμένοι άλλοι (παράγοντες, δημοσιογράφοι & αυλοκόλακες), οι οποίοι κατευθύνουν, επηρεάζουν και διαμορφώνουν κλίμα και καταστάσεις. Απροκάλυπτα λειτουργούν ως νέο Όργανο Κρίσεων, Γνωμοδοτήσεων και Ερμηνείας των νόμων και καθημερινώς κάνουν εντονότερη την παρουσία τους υποκινούμενοι από συντεχνιακές κλίκες, ομαδούλες και αρχομανείς.
Σας καταλάβαμε και σας σιχαθήκαμε πλέον.... Άπαντες καταστρέψατε το μέλλον μας όπως & των παιδιών μας. Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.....


Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

Δεν υπάρχουν σχόλια: