ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.12.11

ΣΟΚ! Κλονίζεται ο Πούτιν! Μεγαλειώδεις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην Ρωσία…

Πάνω από 600 ολόκληρους ανθρώπους κινητοποίησαν οι αντίπαλοι του Πούτιν, για να κάνουν μία μεγαλειώδη διαδήλωση στο κέντρο του κέντρου της πλατείας πλησίον του κέντρου της Μόσχας.

Σύμφωνα με τον έγκυρο ΣΚΑΪ, οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά του Πούτιν, όχι όμως και οι 600, καθότι σε μία κρίση ειλικρινειας, ο παρουσιαστής παραδέχτηκε πως “ε, και κάποιοι από τους 600 φώναζαν συνθήματα υπέρ του Πούτιν”.
Δηλαδή σε μία Ρωσία των 146 εκατομμυρίων, βρέθηκαν “κάποιοι από τους 600″ να φωνάξουν συνθήματα κατά του Πούτιν.
Τώρα, πόσο μαλάκες μπορούν να θεωρούν τους Έλληνες τα κανάλια του ΔΝΤ, το έχουν αποδείξει από το 2009 και μετά. Το γελοίο είναι πως τις “κολοσσιαίες διαδηλώσεις κατά του Πούτιν” προανήγγειλε και η κυβερνοπόρνη του Λούα Λούα, το τσουλί του Κλέωνος!
…πως και δεν πήρε ο Πούτιν τηλέφωνο να διαμαρτυρηθεί;
 olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: