ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.12.11

Πανικός στα άδυτα του καθεστώτος..

Τι συζητάνε μεταξύ τους και τι συμβουλεύει ο ένας τον άλλο.. Θεωρούν την καταστροφή τους,δηλαδή τη χρεοκοπία αναπόφευκτη.Θεωρούν τον Παπαδήμο ανέκδοτο.Δεν κάνει για πρωθυπουργός ομολογούν..
Διαβάστε αποκαλυπτική κρίση ειλικρίνειας  παράγοντα της ελληνικής οικονομικής..πιάτσας την οποία αλιεύασμε και σας τη μεταφέρουμε αυτούσια .

Μην αγχώνεστε long και short δεν έχει καμία σημασία - Η νέα παράμετρος κινδυνεύετε/ουμε όλοι να τα χάσετε/ουμε σχεδόν όλα οπότε ας απολαύσουμε την επερχόμενη χρεοκοπία..



Σήμερα αποφάσισα να ξεπεράσω τα δημοσιογραφικά όρια και κατά το λαϊκώς γραφόμενο να γράψω χύμα.
Θα σας πω την άποψη μου για το πώς μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα.

Προσοχή είναι άποψη και όχι πληροφόρηση, ούτε θέσφατο, ούτε προφήτες είμαστε απλά θα γράψω την άποψη μου με πιθανότητα να κάνω και λάθος..
Η άποψη μου στηρίζεται σε 3 δομικές παραδοχές
1)Ότι κάθε μήνας που περνάει καταγράφεται επιδείνωσης της οικονομικής κατάστασης της Ελλάδος. Για αναρωτηθείτε αυτή την απλή παράμετρο. Δεν αισθάνεστε ότι αυτό τον μήνα είμαστε χειρότερα από τον προηγούμενο;
Έχετε σκεφθεί γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί υπάρχει κλιμάκωση της κρίσης και όχι αποκλιμάκωση;
Επ..που πας μην συνεχίζεις παρακάτω. Απάντησε στο ερώτημα γιατί συμβαίνει αυτό κλιμάκωση κάθε μήνα και όχι αποκλιμάκωση; Ξέρεις και ξέρεις καλά.
2)Ο Γερμανικός άξονας -ο Γαλλικός άξονας είναι ημιαξόνιο -ελέγχει το παιχνίδι. Οι Γερμανοί κατάλαβαν την αιτία του κακού. Η Ελλάδα είναι η αιτία του κακού που χάλασε την ωραία πλασματική εικόνα της Ευρώπης.
Οι Γερμανοί αν αύριο πρωί μας πετούσαν με τις κλωτσιές από το ευρώ μάλλον θα ήταν πολύ χαρούμενοι.
Οι Γερμανοί βέβαια καλό θα ήταν να σκεφθούν ότι αν η ευρωζώνη διαλυθεί οι ισχυρές βιομηχανίες τους θα υποστούν τεράστιες ζημίες.
Κακά τα ψέματα δεν υπάρχει ενωμένη Ευρώπη.
Η Ευρώπη ενώθηκε απλά γιατί οι 20 μεγάλες βιομηχανίες ήθελαν να πουλάνε περισσότερα και στην ίδια τιμή τα προϊόντα τους.
Παρ΄ ότι δεν είμαι κομουνιστής, ούτε Αριστερός το μόνο που έχουν πει σωστό οι Αριστεροί είναι αυτό. Γιατί κατά τα άλλα οι απόψεις των αριστερών είναι άστα να πάει.
3)Η Ελλάδα έχει ένα ανίκανο και  άχρηστο δημόσιο.
Αν είχαμε ένα επικεφαλής φύλαρχο από κάποια στέπα της ερήμου Καλαχάρι καλύτερα αποτελέσματα θα είχε επιτύχει.
Σοβαρές παθογένειες, μια τριτοκοσμική οικονομία και ένα τραπεζικό σύστημα που ξεχώρισε γιατί είχε έξυπνους managers και εκμεταλλευόμενο το διαχρονικό παρτάκι με το δημόσιο.
Κατά την άποψη μου οι τράπεζες κακώς λέμε ότι θα κρατικοποιηθούν. Όταν χρωστάς 120-130 δις στο κράτος λυπάμαι έχουν ήδη κρατικοποιηθεί.
Ωστόσο ένα καλό έκαναν οι τράπεζες έδωσαν στο λαό χρήμα και πέρασε καλά.
Μην μου πείτε ότι δεν λησμονείτε τα τελευταία 8 χρόνια καλά περάσατε. Οπότε πείτε ευτυχώς που είχαμε και τις τράπεζες γιατί χωρίς αυτές με κάρα θα επισκεπτόμασταν τα χωριά μας αντί για Mercedes. Θα έπεφτε ο εγωισμός μας.
Αγοράσαμε σπίτια όλοι έχουμε  από 2 σπίτια και βεβαίως αυτό το κατάλαβαν οι κατασκευαστές και το εκμεταλλεύτηκαν.
Οι περισσότεροι κατασκευαστές είναι χειρότεροι από τους τοκογλύφους.
Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα. Αν δεν πέσουν 30% με 50% κάτω οι τιμές των ακινήτων μην αγοράσετε σπίτι.
Πάμε στους επενδυτές.
Οι επενδυτές long είναι χαμένοι. Κατά την άποψη μου ξεχάστε τα χρήματα που έχετε επενδύσει στο ΧΑ. Δεν πρόκειται να τα ξαναπάρετε πίσω ούτε το 2754.
Οι short βγάλατε χρήματα πολλά αλλά να θυμάστε γίνατε αρκετά άπληστοι και η απληστία σας μπορεί να οδηγήσει στον δρόμο της καταστροφής.
Η νέα παράμετρος που απλά προσθέτουμε στον διάλογο είναι η καταστροφή.
Η Ελλάδα δεν θα σωθεί.
Αν πιστεύετε ότι θα την σώσει ο Παπαδήμος σωθήκατε. Στην ΕΚΤ όταν ήθελαν να πουν ένα ανέκδοτο επικαλούνταν τον Παπαδήμο.
Ο Παπαδήμος δεν είναι κακός άνθρωπος είναι φιλόπατρις χωρίς αμφιβολία. Αλλά για πρωθυπουργός δεν κάνει. Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε.
Στην ουσία όμως γιατί γράψαμε πολλά και μπλέξαμε ακόμη περισσότερα.
Η καταστροφή δηλαδή η χρεοκοπία είναι αναπόφευκτη.
Οπότε χαλαρώστε και απολαύστε την.


Υποσημείωση
Αν σας αρέσουν άρθρα του τύπου..η Ελλάδα έχει προοπτικές, η Ελλάδα θα τα καταφέρει, η Ελλάδα μπορεί και άλλες τέτοιες μπαρούφες απλά θα σας πούμε..ξυπνήστε πριν είναι αργά.

Υποσημείωση 2
Καλά ρε..φίλε θα πείτε τι αισχρά πράγματα μας γράφεις.
Αύριο θα σας πούμε ορισμένες απόψεις για το πώς μπορείτε να σώσετε τα λίγα νόμιμα και πολλά παράνομα χρήματα σας.
Βρε ατιμούλικο,  δεν ξέρουμε ότι έχεις και πολλά μαύρα, αδήλωτα. Γι΄ αυτά θα γράψουμε πώς να σώσετε τα μαύρα χρήματα σας.
Μην διαβάσω διαμαρτυρίες επί του τελευταίου σχολίου. Στο 38% η παραοικονομία.

Yποσημείωση3
Εσύ που διαβάζοντας το άρθρο αυτό, θυμωμένος επιχειρήσεις να γράψεις πιο κάτω σχόλιο.
Ρώτα τον εαυτό σου, θα ξαναπάρεις πίσω τα χρήματα που επένδυσες; (πλην καταθέσεων αυτές θα τις πάρεις).  Τις άλλες επενδύσεις εννοούμε, όταν αγόραζες στα 20 ευρώ και τώρα είναι 0,30 ευρώ.
Το κράτος χρεοκόπησε. Σκέψου πριν από συναισθηματικό παρορμητισμό γράψεις. Σκέψου. Απλά σκέψου ότι το παιχνίδι άλλοι το καθόρισαν και μας άφησαν απλούς παρατηρητές.

Υποσημείωση 4
Η μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού είναι βιοπαλαιστές, τίμιοι και έντιμοι.
Αυτοί αξίζουν κάθε προστασία και κάθε σεβασμό από όλους εμάς.




και για τη μεταφορά
από την πηγη  ..σ αυτο το μετερίζι..

stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια: