ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.12.11

Τώρα μας απειλούν ΚΑΙ με στρατιωτική δικτατορία !

Προκλητικό πρός τους πολίτες της Ελλάδας άρθρο:Ένα βράδυ Σαββάτου ο Έλληνας πρωθυπουργός θα ανακοινώσει την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή-Την εξουσία θα αναλάβει ο στρατός γράφουν οι New York Times..Η απάντηση των πολιτών είναι μία:Λαική Ενότητα εδώ και τώρα.
Τα διάφορα κέντρα αποφάσεων προχωρούν τώρα σε απροκάλυπτες τρομοκρατικές προκλήσεις σε βάρος των πολιτών της χώρας.Απειλούν μέσω των New York Times όχι ότι η Ελλάδα θα κυρήξει και επίσημα πτώχευση και θα επιστρέψει στη δραχμή,διότι η προοπτική αυτή θεωρείται διεθνώς περίπου δεδομενη, αλλά ότι μπροστά στο χάος το οποίο μεθοδεύεται να δημιουργηθεί,ο..στρατός θα καταλάβει την εξουσία.

Να γιατί η λαική ενότητα είναι επείγουσα ανάγκη τώρα παρά ποτέ.Το ντόπιο και ξένο καθεστώς κατοχής της χώρας θα πρέπει άμεσα να γνωρίζει ότι ένα σύνολο δυνάμεων που εκφράζουν τη βούληση των πολιτών ενωμένο, θα είναι έτοιμο και αποφασισμένο να αντιταχθεί σε κάθε επιχείρηση επιβολής απροκάλυπτου ολοκληρωτισμού.

Οι δυνάμεις αυτές θα κληθούν να χειριστουν υπεύθυνα τα ερείπια που αφήνει πίσω του το σάπιο σύστημα της μεταπολίτευσης και να οδηγήσουν στην ελεύθερη έκφραση της βούλησης του λαού ο οποίος και μόνον αυτός νομιμοποιείται να αποφασίσει για το μέλλον του.

stopcartel Newsdesk

Παρατίθεται το σχετικό δημοσέυμα 


Ένα βράδυ Σαββάτου ο Έλληνας πρωθυπουργός θα ανακοινώσει την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή -Την εξουσία θα αναλάβει ο στρατός
«Μετά από εβδομάδες φημών, ο Έλληνας πρωθυπουργός, αργά ένα βράδυ Σαββάτου, θα ανακοινώσει πως η χώρα εγκαταλείπει το ευρώ και επιστρέφει στη δραχμή», αναφέρει δημοσίευμα των New York Times, περιγράφοντας την αρχή της ιστορίας για την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή, γεγονός που θα αποτελέσει τον «χειρότερο εφιάλτη των Ευρωπαίων».

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, η επιστροφή στη δραχμή θα σημάνει μία αλληλουχία δυσάρεστων γεγονότων για την Ελλάδα, όπως η κατάληψη της εξουσίας από το στρατό. Δεν θα είναι μία συνηθισμένη Δευτέρα αυτή που θα ακολουθήσει. Οργισμένοι καταθέτες θα δημιουργήσουν ουρές στις τράπεζες για να μπορέσουν να αποσύρουν τα χρήματα από τους «παγωμένους» τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Η αξία της δραχμής θα είναι κατά 60% μικρότερη σε σχέση με το ευρώ και οι τιμές θα εκτιναχθούν σε επίπεδα ρεκόρ, σε όσα τουλάχιστον καταστήματα ανοίξουν.

Η γραμμή χρηματοδότησης προς την Ελλάδα θα σταματήσει, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός να κηρύξει πτώχευση. Και καθώς η χώρα θα βυθίζεται στο χάος, την εξουσία θα καταλάβει ο στρατός, καταλήγει το δημοσίευμα.(bankingnews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: