ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.12.11

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ "ΑΠΟΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΤΟΥ" ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ!!! ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΙΝΑΙΔΟΑΛΗΤΑΡΑ!!!

Σήμερα 13-12-2011 ο Παπαδάκης τού Αντέννα παρουσίασε τόν Κύριο Καρατζαφέρη, τόν αρχηγό τού ΛΑ.Ο.Σ. ή στήν νεωτέρα κοσμική έκδοσή του, Λαός, με τόνο!!! Σε ερώτηση τού παρουσιαστή πρός τόν κύριον Καρατζαφέρη, περί τών συναισθημάτων του, για τα νέα μέτρα πού μας φέρνουν Χριστουγεννιάτικα οι Μάγοι της Τρόϊκας καί της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ , ΝΔ, και ΛΑ.Ο.Σ, + (αχυράνθρωπου) Παπαδήμου, ο αρχηγός απάντησε: «Λυπούμαι πολύ για τόν λαό, αλλά τι νά κάνω;;; Πηγαίνουμε στούς Τροϊκανούς, στό....
παρακαλητό και
πρέπει να κάνουμε ότι μας ζητήσουν για να μας δώσουν χρήματα!!! Εσύ Γιώργο Π.. τι θα έκανες αν δεν είχες φράγκο και σού ζητούσανε να τούς δώσεις την μάνα σου και την κόρη σου; (εδώ ο Παπαδάκης δεν απάντησε)!! Όποιος έχει κάποια καλύτερη πρόταση( εκτός από τού να γυρίσουμε στήν Δραχμή, πού είναι θάνατος!!) συνέχισε ο Μέγας αρχηγός, να μας την πεί και εγώ μαζί του!!!». Και για να γίνει πειστικότερος ο απίθανος ρυθμιστής τού Πολιτικού Συστήματος, συνέχισε: « Μετά τόν Δευτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Εγγλέζοι φέρανε στήν ηττημένη Ιταλία, χιλιάδες Πακιστανούς στρατιώτες πού χρησιμοποίησαν εναντίον τού άξονος!! Αυτοί οι Πακιστανοί στρατιώτες, εκεί στήν Ιταλία, αγκάλιαζαν τα μικρά αγοράκια, τα θωπεύανε, τα βάζανε στά γόνατά τους και τα χαϊδεύανε, μπροστά στίς μάνες τους!!!! Κάποιος δημοσιογράφος τότε, ρώτησε τίς μάνες τών παιδιών, πού έβλεπαν αυτό το αίσχος να γίνεται μπροστά στα μάτια τους, γιατί δεν αντιδρούσαν. Οι μάνες λοιπόν, τού απαντήσανε, ότι με αυτόν τόν τρόπο διατηρούν τα παιδιά τους ζωντανά!!!! 

Κάπως έτσι μας τα είπε το πρωΐ ο αρχηγός!!! Δηλαδή και αυτός σαν εκείνες τίς Ιταλίδες μάνες πού βλέπανε τούς Πακιστανούς να ασελγούν πάνω στά κορμάκια τών παιδιών τους, έτσι και αυτός ο εθνοπατέρας, βλέπει την Τροϊκα να ασελγεί επάνω στά παιδιά του, εμάς δηλαδή, και μήν μπορώντας να κάνει κάτι άλλο, αυτός και οι συνεταίροι του, στήν Κυβέρνηση πού υποστηρίζει, για το καλό μας και μόνο για το καλό μας.... κρατούν το φανάρι και .... μας πιάνουν και αυτοί λίγο το κωλαράκι, λίγο όμως ...όσο πατάει η γάτα!!!! Ω!! Τι τιμή!!! Μας θεωρεί παιδιά του και γι’αυτό δεν κάνει τίποτε για να μας υπερασπιστεί..... διότι έτσι μας κρατάει ζωντανούς, μας αγαπάει καταλαβαίνετε ρεεεεε, μας αγαπάει ο Mr. Somersault (ελληνιστί, κ. Κωλοτούμπας)!!!!!! Μα, τι καλός άνθρωπος πού είναι ό κ. Γιώργος μας, τι στοργικός γονιός, προτιμάει να δει τα παιδιά του βιασμένα και ξεσκισμένα, ρακένδυτα, πεινασμένα και παγωμένα, παρά πεθαμένα!!!!! Τέλος πάντων, αυτό το νόημα έβγαλα εγώ από τα λεγόμενά του!!! Τώρα, αν εννοούσε ο ποιητής κάτι άλλο, δεν είμαι σίγουρος.....πάντως ακούγουντας τον, αισθάνθηκα μιά αναγούλα και έκλεισα την τηλεόραση!!!Επειδή λοιπόν εγώ, κάπως έτσι θυμάμαι αυτά πού άκουσα πρίν μερικές ώρες, το πρωΐ, από το στόμα τού στοργικού Εθνοπατερούλη μας και επειδή δεν θέλω να παρεξηγηθώ ότι είμαι προκατειλημμένος εναντίον του, ως πρώην εξαπατηθείς δια πατριωτικών κραυγών, ψηφοφόρος του ΛΑ.Ο.Σ., παρακαλώ εσείς πού τόν ακούσατε και ποτέ δεν τόν ψηφίσατε, να μού πείτε τι καταλάβατε!!!
Με τίς υγείες μας λοιπόν!!!!!!

Χρήστος Κουκουδέας

πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΑΚΟΥΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ .... ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΒΛΕΠΕΙ... ΜΕΤΡΑΕΙ ... ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ... ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ...ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΟΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ...ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΛΙ...ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩΜΕ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

http://lnfaw.blogspot.com/2010/12/hierve-el-agua.html