ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.12.11

Καταγγελία ΒΟΜΒΑ: «Υπάλληλοι της ΕΥΑΘ ρίχνουν βοθρολύμματα στο ρέμα της ΥΦΑΝΕΤ στην Τούμπα» (φωτο)

E-mail
altΑδιάκοπη ρίψη και ροή βοθρολυμμάτων παρατηρείται εδώ και τρεις μέρες μέσα στο ρέμα της Υφανέτ στην Κ.Τούμπα στη Θεσσαλονίκη. Οι κάτοικοι της περιοχής ανησυχούν για τη δημόσια υγεία, καθώς το ρέμα βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή.
Ποιος όμως ευθύνεται για τα βοθρολύμματα; Κάτοικος μας περιέγραψε πως ανακάλυψε καπάκι αποχετευτικού αγωγού από το παλιό  αποχετευτικό δίκτυο της ΕΥΑΘ αποχέτευσης Θεσσαλονίκης μέσα στο ρέμα. Δυο υπάλληλοι, όταν επισκέφτηκαν το συγκεκριμένο σημείο, του απάντησαν ότι είναι υπάλληλοι της ΕΥΑΘ και κάνουν εκτόνωση του αποχετευτικού δικτύου κάθε φορά που αυτό πλημμυρίζει όταν βρέχει.
Μάλιστα, έχουν γίνει  μηνύσεις εναντίον της ΕΥΑΘ για ρύπανση, αλλά όπως ενημερωθήκαμε η ΕΥΑΘ δεν απάντησε και το δικαστήριο αργεί…
alt
 «Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ότι τις τελευταίες μέρες, δεν έχει βρέξει και αναρωτιόμαστε από προήλθαν τα βοθρολύμματα», εξηγεί στο thousandnews η Σοφία Πισανίδου κάτοικος της περιοχής.
Η κα. Πισανίδου, υποστηρίζει πως φταίει ο υπόνομος στην Γρ.Λαμπράκη, ο οποίος πλημμυρίζει και στέλνουν τα νερά στο ρέμα.
Αυτό όμως που τους προξενεί ερωτηματικά, είναι η επιμονή της ΕΥΑΘ πάγιων να κλείσει το ρέμα. Οι κάτοικοι και φίλοι του ρέματος Υφανέτ, λένε «Όχι τσιμέντο στο ρέμα», θέση την οποία υποστηρίζουν και δυο καθηγητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Το ρέμα όπως λένε οι κάτοικοι, έχει εγκαταλειφθεί και είναι στέκι χρηστών. Ζητούν να γίνουν τροποποιήσεις και να μπουν παγκάκια, γεφυρούλες, μονοπατάκι κτλ. «Είναι λες και ζούμε σε τριτοκοσμική συνοικία», εξηγεί η κάτοικος της Τούμπας.
Να σημειωθεί πως ανάλογες καταγγελίες για ρίψη βοθρολυμμάτων έχουν γίνει στην περιοχή των Πεύκων Θεσσαλονίκης.

πηγη