ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.12.11

Ελληνική κυβέρνηση, «γερμανικός νόμος»

thumb

Στις Βρυξέλλες σήμερα και αύριο οι Ευρωπαίοι ηγέτες υποτίθεται ότι αναζητούν συμφωνίες για να αντιμε­τωπίσουν την κρίση χρέους που απειλεί το μέλλον της ζώνης του ευρώ. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια προσπάθεια επιβολής του γερμανικού (άντε γερμανογαλλικού) «Νόμου». Ο εν λόγω νόμος δεν περιο­ρίζεται στη σφαίρα της οικονομίας. Οι συνέπειες της εφαρμογής του γίνονται ιδιαίτερα αισθητές στο πολι­τικό επίπεδο.
Στη χρεοκοπηµένη Ελλάδα ο «γερμανικός Νόμος» ισχύει ήδη και το πολιτικό σκηνικό της χώρας αντιμετωπίζει τις συνέπειες. Στη δημοσκόπηση που δημοσιεύει σή­μερα το «Π» (σελίδες 20, 45) γίνεται σαφές ότι η ελ­ληνική κοινωνία δεν είναι «ενθουσιασμένη» από την - επιβεβλημένη απ’ έξω - συγκυβέρνηση των τριών.
Τα τρία κόµµατα που στηρίζουν τον τραπεζίτη - πρωθυ­πουργό Λ. Παπαδήμο ήδη νιώθουν την πίεση του εκλογικού σώματος και ένα από αυτά, το ΠΑΣΟΚ, πα­ρουσιάζει εικόνα κατάρρευσης. Πρέπει να υπογραμ­μιστεί ότι το 50% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει το πάλαι ποτέ Κίνημα είτε κεντροδεξιό είτε νεοφιλελεύθερο κόμμα!
Με βάση αυτά τα κεντροδεξιά ή νεοφιλελεύθερα χαρα­κτηριστικά το δημοσκοπικό ποσοστό του ΠΑΣΟΚ κα­τρακυλά στο 13%!
Αν λάβει υπόψη κάποιος τα δημοσκοπικά ευρήματα, αντι­λαμβάνεται την πραγματική εικόνα της κυβέρνησης Παπαδήμου. Πρόκειται για ένα πολιτικό συνονθύλευ­μα, το οποίο συναποτελούν ένα κόμμα που έχει εγκα­ταλειφθεί από τους κεντρώους - αριστερούς ψηφοφό­ρους του, το ακροδεξιό άγημα του ΛΑΟΣ και η «Λαϊκή Δεξιά», η οποία με τη συμμετοχή της στηρίζει έμπρα­κτα την πολιτική του επερχόμενου νέου μνημονίου.
Πέρα από την τυπική νομιμότητα του σχήματος, που συζη­τείται, αυτή η κυβέρνηση είναι προορισμένη να λάβει αποφάσεις και να υπογράψει συμφωνίες οι οποίες θα καθορίσουν την πορεία του τόπου για δεκαετίες. Το λι­γότερο, λοιπόν, που θα περίμενε κάποιος είναι η ισχυ­ρότατη λαϊκή εντολή και νομιμοποίηση.
Τις εκλογές όμως τις... απαγορεύουν προς το παρόν ο «γερμανικός νόμος» και οι πράσινοι «επιτελάρχες της καταστροφής», οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν αγοράζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο πολιτικό χρόνο. Δεν πρόκειται να διασωθούν. Όμως, η πολιτική τους τιμωρία μετά την ολοκλήρωση της καταστροφής μικρό αποτέλεσμα έχει...

Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: