ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.12.11

Η χαριστική βολή στη χώρα απο τον ΟΟΣΑ-σε επικοινωνιακό αδιέξοδο η ΕΕ

Με μια έκθεση-κόλαφο για την Ελλάδα..όπλισε χθες ο ΟΟΣΑ το ευρωπαϊκό διευθυντήριο.Επικοινωνιακό μπαράζ ψυχολογικού εκβιασμού των ευρωπαίων πολιτών επιχειρεί τις τελευταίες ώρες το διευθυντήριο των Βρυξελλών εν όψει των πλέον ανατριχιαστικών αποφάσεων που πρόκειται να ανακοινώσει


ΕΠΕΙΓΟΝ:Συμφώνησε η Ελλάδα σε εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας νωρίς το πρωί.Σε αδιέξοδο η σύνοδος μετά την άρνηση 4 χωρών.Η χώρα στο ..μαντρί των 17 !

Με μια έκθεση-κόλαφο για την Ελλάδα, που ουσιαστικά αποκλείει κάθε περίπτωση ανάκαμψης της χώρας μας, όπλισε χθες ο ΟΟΣΑ το ευρωπαϊκό διευθυντήριο, που ακριβώς αυτό το διήμερο λαμβάνει νέες αποφάσεις στραγγαλισμού της χώρας, της ευρωπαϊκής οικονομίας και των ευρωπαικών λαών.


Πρόκειται για μια έκθεση που αποτελεί κόλαφο κυρίως για το ελληνικό πολιτικό σύστημα..

Ο Οργανισμός για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη, του οποίου επικεφαλής είναι ο γ.γ. της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Άνχελ Γκουρία έσπευσε ακριβώς χθες να δώσει στη δημοσιότητα -και μάλιστα μέσω της γερμανικής εφημερίδας «Ντι Βελτ» - την έκθεση των επιστημόνων του για την ελληνική δημόσια διοίκηση.

Μάλιστα, μετά την αποχώρηση του κ. Παπανδρέου από την πρωθυπουργία, ο ΟΟΣΑ δεν διστάζει να ασκήσει δριμεία κριτική στην κυβερνητική του θητεία, καθώς στην μελέτη αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «δυο χρόνια μετά το ξέσπασμα της κρίσης στην Ελλάδα, η λειτουργία του κυβερνητικού μηχανισμού έχει φθάσει στο ναδίρ της αδράνειας».

Και συνεχίζΕΙ: «Ο κεντρικός κυβερνητικός μηχανισμός δεν έχει μέχρι τώρα ούτε τις δομές, ούτε τις ικανότητες για μεγάλες μεταρρυθμίσεις» - ουσιαστικά ξεκαθαρίζοντας ότι η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να φέρει σε πέρας τις μεταρρυθμίσεις που έχει υποσχεθεί στους δανειστές της.

Ο ΟΟΣΑ εξέτασε και τα 14 ελληνικά υπουργεία, με την βοήθεια.. διακοσίων στελεχών του  ελληνικού Υπουργείου Εσωτερικών, για να διαπιστώσει παντού ελλείψεις στην καταγραφή στοιχείων, σε γνώσεις για την επεξεργασία τους, σε οργάνωση για την πρακτική τους αξιολόγηση, αλλά και στην απαραίτητη συνεργασία (τμημάτων και υπουργείων) μεταξύ τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ειδικοί του ΟΟΣΑ διαπιστώνουν πως «μόνον δύο φορές το χρόνο για μερικές ώρες ελέγχονται από την κυβέρνηση τα υψηλόβαθμα στελέχη των υπουργείων. Η κυβέρνηση δεν έχει ούτε την εξουσία, αλλά ούτε τις κατάλληλες μεθόδους για να αναγκάσει τα νευραλγικά υπουργεία να ακολουθήσουν ενιαία πολιτική. Οι Έλληνες κρατικοί υπάλληλοι έχουν ελάχιστη επαφή με τους συναδέλφους τους σε άλλα υπουργεία ή ακόμη και με εκείνους του ίδιου υπουργείου. Σε όλα τα υπουργεία υπάρχει έλλειψη συστημάτων καταγραφής και επεξεργασίας δεδομένων και συστημάτων αρχειοθέτησης»..


Τώρα, μέσω της έκθεσης των ειδικών του επιστημόνων,ο ΟΟΣΑ  στέλνει το μήνυμα στους δανειστές μας ,ότι οι μεταρρυθμίσεις πιθανότατα δεν μπορούν να γίνουν ποτέ !

Η εξαιρετικά αρνητική αυτή έκθεση συνοδεύει τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο στην πρώτη του εμφάνιση σε Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, αλλά και στις συναντήσεις που έχει με Ευρωπαίους ηγέτες και αξιωματούχους.

Με επικοινωνιακές δυσκολίες η Ευρωπαική σύνοδος κορυφής

Επικοινωνιακό μπαράζ ψυχολογικού εκβιασμού των ευρωπαίων πολιτών επιχειρεί τις τελευταίες ώρες το διευθυντήριο των Βρυξελλών,εν όψει των πλέον ανατριχιαστικών αποφάσεων που πρόκειται να ανακοινώσει, προκειμένου να διασφαλιστούν τα συμφέροντα των διεθνών μεγαλοτραπεζιτών-τοκογλύφων.

Η προσπάθεια συνίσταται στην άνευ προηγουμένου τρομοκράτηση των λαών της ευρώπης με τη συνεχή προβολή του ενδεχόμενου κατάρρευσης του..ευρώ.

Ετσι ο Γάλλος Πρόεδρος Σαρκοζί δήλωΣε χθες κατά την ομιλία του στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Μασσαλία πως αν σήμερα δεν υπάρξει συμφωνία, «δεν θα υπάρξει δεύτερη ευκαιρία», προσθέτοντας ότι ποτέ δεν ήταν μεγαλύτερος ο κίνδυνος διάσπασης της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τον κ. Σαρκοζί, η συμφωνία Γαλλίας και Γερμανίας είναι η μοναδική επιλογή, αφήνοντας μάλιστα και πάλι αιχμές για τη θέσπιση του ευρώ χωρίς να έχουν προηγουμένως τεθεί κανόνες, με αποτέλεσμα μερικές χώρες να μην προετοιμαστούν κατάλληλα και (αν και «φίλες και αδελφές») να υποφέρουν τώρα από αυτήν την συμμετοχή τους.

Ανάλογοι και οι δημόσιοι ισχυρισμοί του Γάλλου υπουργόυ Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ζαν Λεονετί, ο οποίος προειδοποίησε  ότι «το ευρώ μπορεί να εκραγεί και η Ευρώπη να διαλυθεί».

Η έκρυθμη όμως κατάσταση που έχει προκύψει λόγω της αδυναμίας να πειστούν οι πολίτες να δεχτούν αυτά που έρχονται -πληροφόρηση που φθάνει στις Βρυξέλλες απο όλες τις πρωτεύουσες της Ευρώπης-οδήγησε και σε νέες εκκλήσεις για άμεση με συνοπτικές διαδικασίες συμφωνία -σόκ  από την πλευρά των Γιουνκέρ και Μπαρόζο, αλλά και του Αμερικανού υπουργού των Οικονομικών Γκάιτνερ.

Πάντως, η Φινλανδία δεν δείχνει διατεθειμένη να δεχθεί αλλαγές στον κανόνα της ομοφωνίας όσον αφορά στη λήψη αποφάσεων στην ΕΕ, αν οι βουλευτές της δεν εγκρίνουν προηγουμένως κάτι τέτοιο με πλειοψηφία δύο τρίτων.

Και βέβαια, η Βρετανία, δια του πρωθυπουργού Κάμερον, ξεκαθαρίζει ότι δεν θα διστάσει να προβάλει βέτο σε αλλαγές των συνθηκών, αν αυτές δεν προασπίζουν τα βρετανικά συμφέροντα.

Επιπλέον, οι νέοι λεονταρισμοί κατά των οίκων αξιολόγησης, οδήγησαν σε νέες απειλές με τον Standard & Poor's να ανακοινώνει πως έθεσε ολόκληρη την ΕΕ σε καθεστώς παρακολούθησης για πιθανή υποβάθμιση.
 
 

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα της -υποτιθέμενης -απόλυτης σύγκρουσης και σειράς διαλυτικών φαινομένων, είναι άγνωστο αν η Ελλάδα διαθέτει κάποια πολιτική γραμμή-εκτός από την κοινότυπη περί παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη -σχετικά με τις προτάσεις του γαλλογερμανικού άξονα..


stopcartel Newsdesk
 
stopcartel

Δεν υπάρχουν σχόλια: