ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.12.11

Η κ. Διαμαντοπούλου και πάλι έκθετη...


Μετά τις κουρτίνες των 200.000 ευρώ και τις άδειες σχολικές τσάντες από βιβλία...

«Κάποιοι», τονίζει το υπουργείο, «επιχειρούν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς να δημιουργήσουν με ακραίο τρόπο κλίμα ανασφάλειας στα σχολεία και βάζουν λουκέτα και αλυσίδες παρακωλύοντας την εκπαιδευτική διαδικασία. Τώρα κάποιοι καταφεύγουν μέσω των ΜΜΕ και στο έσχατο μέσο της λαϊκίστικης προπαγάνδας, χωρίς να διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και τους ίδιους τους μαθητές».
Αυτή ήταν η επίσημη απάντηση του Υπουργείου Παιδείας για το πρώτο περιστατικό υποσιτισμένου μαθητή που λιποθύμισε...
Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής σήμερα,το ίδιο Υπουργείο επεξεργάζεται σχέδιο τις επόμενες μέρες για τη διανομή κουπονιών της τάξεως των 2-3 ευρώ για να μπορούν να τρώνε(ένα σάντουιτς και ένα χυμό λόγου χάρη) οι μαθητές,που προέρχονται κυρίως από κατώτερα οικονομικά στρώματα...
Απλά για να μη νομίζει η κυρία Διαμαντοπούλου ότι ξεχνάμε...Η οικονομική πραγματικότητα, που οι ίδιοι δημιούργησαν, τους "ξεβρακώνει" -δυστυχώς- με το χειρότερο τρόπο...Και λέμε δυστυχώς γιατί εκτίθενται από την αλήθεια της εξαθλίωσης που βιώνουμε...

 Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: