ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.12.11

Αμερικανοί fund managers βλέπουν διάλυση του ευρώ


Και το 75% νέα υποβάθμιση της αμερικανικής οικονομίας
 
Σκληραίνουν τη στάση τους απέναντι στην Ευρωζώνη και στο γαλλογερμανικό άξονα τα αμερικανικά Media και οι αγορές. Νέες έρευνες σε διαχειριστές κεφαλαίων δείχνουν ότι το 50% των ερωτηθέντων φοβάται τώρα τη διάλυση του ευρώ. Μια μέρα νωρίτερα οι New York Times είχαν δημοσιεύσει ένα ευφάνταστο άρθρο για το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή, εξέλιξη η οποία θα οδηγούσε σε πανικό κα...ι στρατιωτική χούντα. Αν και σε αυτή τη φάση τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, τα συγκεκριμένα σενάρια για την Ελλάδα, που προφανώς επηρεάζουν και την Ευρωζώνη δεν έχουν ως βάση τις υφιστάμενες συνθήκες αλλά άλλους σχεδιασμούς με δυσδιάκριτους στόχους και δαιδαλώδεις διαδρομές.
Παράλληλα το 75% των ερωτηθέντων, διαχειριστών κεφαλαίων, προβλέπουν νέα υποβάθμιση της αμερικανικής οικονομίας.
Η έρευνα διεξήχθη σε 200 θεσμικούς επενδυτές που έχουν περί τα $600 δισ. υπό διαχείριση.
Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το 44% των διαχειριστών πιστεύει ότι μια χώρα τουλάχιστον θα εγκαταλείψει την Ευρωζώνη. Το 30% αυτών εκτιμά ότι η εξέλιξη αυτή θα έχει υλοποιηθεί πριν από το τέλος του 2012 και ως αποτέλεσμα η κρίση θα βαθύνει. 

sofokleusin

Δεν υπάρχουν σχόλια: