ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.12.11

H S&P βάζει στο απόσπασμα την Ευρωζώνη



Στο στόχαστρο Γερμανία-Γαλλία όπως επίσης Ολλανδία, Αυστρία, Φινλανδία και Λουξεμβούργο,
Ενώ οι διεργασίες ενόψει της Συνόδου Κορυφής συνεχίζονται και γαλλογερμανικός άξονας κατέληξε σε πρόταση για την κατάργηση της ομοφωνίας στην Ευρώπη και προετοιμάζει την αλλαγή των συνθηκών, η S&P κεραυνοβολεί την Ευρωζώνη, απειλώντας με υποβάθμιση όλες της χώρες με την ανώτερη πιστοληπτική αξιολόγηση. Η κίνηση αυτή του οίκου αξιολόγησης δεν μπορεί παρά να συνδεθεί άμεσα με τις εξελίξεις και να ερμηνευθεί ως διαφωνία στα προωθούμενα σχέδια από Μέρκελ και Σαρκοζί.
Ο οίκος με αυτό τον τρόπο επισημαίνει ότι η κρίση έχει διαχυθεί και ότι οι μέχρι τώρα ενέργειες δεν είχαν αποτέλεσμα, πιέζοντας για την ανάληψη δράσης.
Η Γερμανία επιχειρεί να χρησιμποιήσει τις εξελίξεις αυτές ως μοχλό πίεσης προς την υπόλοιπη Ευρώπη. Είναι όμως η δεύτερη φορά που οι αγορές στρέφουν την κάνη τους και κατά της Γερμανίας, δείχνοντας δυσαρέσκια έως και διαφωνία για τους χειρισμούς.
Υπο την απειλή μιας ενδεχόμενης υποβάθμισης από τον οίκο Standard & Poor's βρίσκονται Γερμανία, Γαλλία και οι υπόλοιπες χώρες με πιστοληπτική αξιολόγηση "ΑΑΑ". Το επόμενο διάστημα των 90 ημερών θεωρείται πολύ κρίσιμο εν μέσω της σφοδρής κρίσης και των μπαράζ διαβουλεύσεων για το μέλλον της Ευρωζώνης. Σε ό,τι αφορά τη Γερμανία, η S&P εκφράζει τον προβληματισμό της για το δυνητικό αντίκτυπο που θα έχει η διεύρυνση των πολιτικών, χρηματοοικονομικών και νομισματικών προβλημάτων στην Ενωση.
Οπως τονίζουν οι FT, οι εθνικές κυβερνήσεις ανησυχούν ότι μια υποβάθμιση θα δυσκόλευε το EFSF στην αναζήτηση κεφαλαίων από τις αγορές, για τη χρηματοδότηση των προγραμμάτων διάσωσης, καθώς βασίζεται σε εγγυήσεις από τα 6 κράτη με τη μέγιστη αξιολόγηση.
Η ανησυχία είναι έκδηλη αναφορικά με την δυστοκία λήψης αποφάσεων καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος η κρίση να εξαπλωθεί σε μεγαλύτερο βαθμό.
 
.sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: