ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.12.11

O ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ MIΛAEI ΓΙΑ TA BLOGS & ΤΟΥΣ ΒLOGERS

Αυτές τις μέρες έχουν ξεσαλώσει και τρώνε τα κομμάτια τους και κάποια ντόπια δημοσιογραφικά τρωκτικά στη Κρήτη  εναντίον των blogs kαι των blogers!!!

Φτιάχνουν ομάδες στο face-book και καλούν κόσμο να συμμετέχουν σ’αυτές, αλλά ο κύριος σκοπός τους είναι να διαφημίζουν τα εν λόγω ΜΜΕ μέσω του διαδικτύου και τις δικές τους εκπομπές.  Και γιατί το κανουν αυτό? Απλούστατα, γιατί η ακροαματικότητα και η θεαματικότητά τους είναι μηδενική. Ο κόσμος τους έχει σιχαθεί πλέον, αφού τους θεωρεί συνενόχους με τους πολιτικούς για την σημερινή κατάσταση. Και δεν έχει κι άδικο!!!  Και οι πέτρες το γνωρίζουν ότι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι τα παίρνουν απ’ τους πολιτικούς για να τους αβαντάρουν.
Εχουν φάει τα κομμάτια τους λοιπόν τα εν λόγω τρωκτικά  και καλούν ακόμα και τους Blogers στις ομαδούλες τους απ’ το face-book, απαιτώντας μάλιστα να συμμετέχουμε απαραίτητα, επωνύμως!!!  Κάποιος απο ντόπιο τηλ. κανάλι (στο Ηράκλειο) μας είπε επι λέξει: “ελάτε επώνυμα και θα σας δώσω και βήμα στην εκπομπή μου” !!! Δεν θα πούμε τ’ ονομά του, δεν θα του κάνουμε  διαφήμιση…   Καταλάβατε λοιπόν η μεγάλη τους καψούρα, ποιά ειναι?…. Ο ανταγωνισμός και η ζημιά που τους κάνουν τα Blogs!!!  Αυτό τους καίει… Τα  blogs  που γράφουν ατόφιες αλήθειες, αποκαλύπτουν σκάνδαλα πολιτικών χωρίς σκοπιμότητες και παρεμβάσεις τρίτων. Δεν αναρτούν διαφημίσεις , άρα δεν τα παίρνουν. Είναι χομπίστες κι όχι στυγνοί επαγγελματίες. Ενημερώνουν σωστά και πολλές φορές ξεβρακώνουν τα όποια λαμόγια, πράγμα που οι περισσότεροι δημοσιογράφοι αδυνατούν να το κάνουν,γιατί απλούστατα διαπλέκονται μαζι τους και τους καλύπτουν. Να, γιατί “πίνουν καφέ” παρεούλα με δαύτους και είναι κάθε τρείς και λίγο μαζί …  Για μας τους  Bloggers   όλοι αυτοί πολιτικοί + δημοσιογράφοι, ανήκουν στην ίδια κατηγορία, σ’ αυτήν της διαπλοκής και της φαύλης καθημερινότητας… Και καλά τους κάνει ο κόσμος, όταν τους ρίχνει και καμιά “ψιλή”, όταν ξεσπάει πάνω τους. Άξιος ο μισθός τους …
Εva Peppa
(Blogger)

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ BLOGS

δείτε τι λέει στο βίντεο που ακολουθεί

Δείτε το παρακάτω βίντεο για το πώς ο Τέρενς Κουίκ “αδειάζει”στην κυριολεξία τους συνάδελφους του δημοσιογράφους και ευχαριστεί τα μπλογκς για την βοήθεια που προσφέρουν στην αντικειμενική ενημέρωση.
Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά:”Καλύτερα να υπάρχουν 3 λασπολόγοι και να ακούγονται 7 αλήθειες”
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


http://cretanpatriot.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: