ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.1.12

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΄'ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ!! ΑΠΛΑ ΟΙ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

Καμία υποχώρηση από την τρόικα στις θέσεις για μείωση του μισθολογικού κόστους

Ασφυκτικές παρέμειναν οι πιέσεις της τρόικας προς την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας στα θέματα του κόστους εργασίας, καθώς επέμειναν στις μειώσεις κατώτατων μισθών, περικοπή σε 13ο και 14ο,  κατάργηση των κανονισμών εργασίας σε ΔΕΚΟ-τράπεζες, αλλαγές στη Διαιτησία (ΟΜΕΔ), κατάργηση της μετενέργειας (ισχύος της σύμβασης για ένα εξάμηνο μετά τη λήξη της), μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και μείωση των επικουρικών συντάξεων.

Την Πέμπτη, στην κυβερνητική σύσκεψη ο πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος έδωσε στους υπουργούς και έχει ήδη αποστείλει στους πολιτικούς αρχηγούς το 10σέλιδο κείμενο με τις βασικές αρχές του νέου Μνημονίου, το οποίο και θα πρέπει το συντομότερο δυνατόν να αποτελέσει αντικείμενο συμφωνίας μεταξύ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ.

Χαρακτηριστικό των ασφυκτικών πιέσεων της τρόικας στο θέμα των μισθών ήταν η δήλωση κορυφαίου υπουργού κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου: σημείωσε ότι η πίεση είναι αφόρητη στην κατεύθυνση κατάργησης έστω και ενός μισθού.
Από in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: