ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.1.12

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ! ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΑ ΚΙΝΗΣΗ"

ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ  ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ (π.χ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ-ΓΛΕΖΟ), ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ  ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

από τον Μάκη Βραχιολίδη
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!
Η πρόταση Τσίπρα για δημιουργία αντιμνημονιακού μετώπου από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά, έτυχε της άμεσης ανταπόκρισης του Πάνου Καμμένου, ο οποίος δήλωσε πρόθυμος να συμμετάσχει σε ένα τέτοιο εθνικό-πατριωτικό σχήμα. Ένα κόμμα το οποίο θα συμπεριλαμβάνει όλους όσους αντιτίθενται στο Μνημόνιο που ξεπουλάει τη χώρα.
Αυτή την ώρα, δεν υπάρχουν κομματικά-ιδεολογικά χαρακώματα. Ο εχθρός είναι ένας: Οι δυνάστες-δανειστές της χώρας, οι κερδοσκόποι-κατακτητές της Ευρωπαϊκής Δικτατορίας, με πρώτη και πιο επικίνδυνη την Μέρκελ. Το Δ' Ράϊχ που αυτή εκπροσωπεί και στις εντολές της οποίας έχουν υποκλιθεί οι σύγχρονοι πολιτικοί οσφυοκάμπτες: Παπανδρέου, Σαμαράς, Καρατζαφέρης και ο αχυράνθρωπός τους Παπαδήμος! 
Οι συνεταίροι της μεταβατικής κυβέρνησης, νοιάζονται δήθεν για την...Πατρίδα αλλά διατηρούν σκοπίμως τη χώρα εγκλωβισμένη στο Μνημόνιο του θανάτου και ξεπουλήματος της Ελλάδος στα γεράκια των Μερκοζί!
Ο Παπαδήμος το δήλωσε ξεκάθαρα ότι απαιτούνται νέες θυσίες! Έχουν προδιαγράψει τον οριστικό στραγγαλισμό των Ελλήνων και την παράδοση του φυσικού πλούτου και της δημόσιας περιουσίας μας στους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας! Και όλα αυτά, για τα λίγα ευρώ που μας πετάνε σε δόσεις, έχοντάς μας καταντήσει επαίτες, προκειμένου να πληρώσουμε μισθούς, συντάξεις και να τούς ξαναγυρίσουμε πίσω τα περισσότερα, ως αποπληρωμή των τοκοχρεωλυσίων!!!
Τώρα μάλιστα οι Ευρωπαίοι δικτάτορες, θέλοντας να ταπεινώσουν και να εκβιάσουν περαιτέρω τους Έλληνες, δηλώνουν ότι θα μας δίνουν τις δόσεις με καθυστέρηση τριών μηνών!!! Την δόση του Δεκεμβρίου θα την πάρουμε τον Μάρτιο και του Μαρτίου τον Ιούνιο, εάν και εφόσον επιδείξουμε απόλυτη υπακοή στις εντολές τους!!!
Η Κυβέρνηση Παπαδήμου θα ολοκληρώσει τον απόλυτο εξευτελισμό της χώρας και του λαού της.
Επομένως, η συγκρότηση εθνικού - αντιμνημονιακού μετώπου καθίσταται αδήριτη ανάγκη.
Να ενωθούν άμεσα όλες οι πατριωτικές δυνάμεις. Από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά με στόχο να διώξουν τους κατακτητές της Ελλάδος. Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε από τον λαό να εξεγερθεί για να διώξει την μεταβατική Κυβέρνηση ώστε να μην ψηφίσει Μνημόνια θανάτου και τα νέα δάνεια διότι εάν γίνουν όλα αυτά, οι εκλογές δεν θα έχουν αξία.
Οι εκλογές πρέπει να γίνουν άμεσα, πριν από τις 19 Φεβρουαρίου, αφού η Κυβέρνηση Παπαδήμου έχει εξωθηθεί σε πτώση από την λαϊκή αντίσταση. 

Η χώρα ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ. Το Αντιμνημονιακό κόμμα να συσταθεί άμεσα και αφού ομονοήσει στην έξοδό μας από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή. Το ευρώ αποτελεί τη θηλειά που σκοτώνει την Ελλάδα και τον λαό της. Να δοθεί ισοτιμία 1 ευρώ= 1 δραχμή, ώστε οι Έλληνες που έχουν καταθέσεις σε ευρώ να διατηρήσουν ανέπαφη την αξία των χρημάτων τους. Να καταγγελθεί το Μνημόνιο 1 ως επαχθές και αντισυνταγματικό και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για εκτύπωση δραχμής ώστε να πληρωθούν συντάξεις και μισθοί. Να αρχίσει να παίρνει μπρος η παραγωγική μηχανή της χώρας. 
Εάν γίνουν αυτά τα άμεσα και σε πρώτη φάση, η χώρα θα απελευθερωθεί από τους δυνάστες-εγκληματίες του ευρωπαϊκού φασισμού της Μέρκελ και των οργάνων της. Σε όποιο δικαστήριο και να πάνε για να διεκδικήσουν τους εγκληματικούς τους τόκους, θα φάνε τα μούτρα τους. Το Εκουαδόρ, ναι το μικρό και άσημο Εκουαδόρ, έπραξε το ίδιο στα 2008 και δεν του κουνήθηκε κανείς. Εδώ στην Ελλάδα του φυσικού πλούτου, έχουμε τους οσφυοκάμπτες της Κυβέρνησης Παπαδήμου που δειλιάζουν να πουν την γλώσα της αλήθειας, υποδουλώνοντας τις γενιές των Ελλήνων για τα επόμενα 100 χρόνια. 

Να βροντοφωνάξουμε ΟΧΙ λοιπόν, Έλληνες πατριώτες.
Ανεξάρτητοι αντιμνημονιακοί βουλευτές, ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Κ.Ε. Οικολόγοι-Πράσινοι, Χρυσή Αυγή, Πατριωτικά Μέτωπα, Κόμμα Αποστράτων Αξιωματικών, ενωθείτε ΟΛΟΙ σε μία Αντιμνημονιακή Εθνοσωτήρια Κίνηση (Α.Ε.Κ.), βάλτε επικεφαλής μία Εξωκοινοβουλευτική-Ενωτική προσωπικότητα διεθνούς ακτινοβολίας,  όπως τον Θεοδωράκη ή τον Μανώλη Γλέζο και προχωρήστε άμεσα. Ξεσηκώστε τον ΛΑΟ για την ανατροπή της Κυβέρνησης.
ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!

1 σχόλιο:

Δημήτρης είπε...

Δεν πιστεύω τίποτα αν επιτέλους δεν υλοποιηθεί! Να δω πρώτα πράξη και μετά θα πιστέψω και θα συμμετάσχω!