ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.1.12

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΨΥΧΑΡΗ…!!!


Σχόλια απο thoureios.
 
Η ανακοίνωση του Σ. ΨΥΧΑΡΗ ( http://ksipnistere.blogspot.com/2012/01/blog-post_3718.html), προς το Μέγαρο Μαξίμου για την παρέμβαση του προς ανακοπή του δανείου των 90.000.000 ευρώ από την Εθνική στην σημερινή συγκυρία αποκτά μεγάλη σημασία γιατί στην ουσία βγάζει πανικό σε κάτι πού πρόκειται να γίνει και δεν τελεί υπό την έγκριση του συγκροτήματος…!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Είναι αληθές ότι ο ΔΟΛ εζήτησε δάνειο από την Εθνική Τράπεζα της οποίας είναι πελάτης τα τελευταία 90 χρόνια. Η Εθνική είπε όχι επισήμως. Ανεπισήμως μας.....
είπαν ότι δεν το ενέκρινε το Μαξίμου.
Είναι προφανές ότι παρεμβάσεις στις τράπεζες εναντίον εφημερίδων που δεν ικανοποιούν τις επιθυμίες των κυβερνώντων μαρτυρούν φασίζουσα νοοτροπία. Είναι αυτονόητο ότι μαζί με την εξουσία χάνεται και η μνήμη, ακόμη και για εντελώς πρόσφατα γεγονότα.
Ο υπό αποχώρηση πρόεδρος του ΠαΣοΚ παρακαλείται να δηλώσει υπό ποιες συνθήκες συναντηθήκαμε τελευταία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και γιατί ζητήθηκε να πάμε από την πίσω πόρτα του κτιρίου. Και ποιος ζήτησε κάτι από τον άλλο!»

Ας απαντήσουμε στην επιστολή κατά λέξη….

  1. Δηλαδή για 90 χρόνια ποτέ και κανένας δεν τόλμησε να αρνηθεί  την δανειοδότηση στο γνωστό συγκρότημα από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ πράγμα το οποίο για τον υπόλοιπο Ελληνικό Λαό τα παλιά χρόνια ήταν σχεδόν ακατόρθωτο…!!!
  2. Για πρώτη φορά το Μέγαρο Μαχίμου «αντιδρά» σε αίτημα του συγκροτήματος…!!!
  3. Η τράπεζα μέσω της κυβέρνησης παρεμβαίνει με φασίζουσα νοοτροπία  εναντίων των εφημερίδων που:
    1. Τρομοκρατούν τον κόσμο προαναγγέλλοντας πριν από τους κυβερνητικούς με απολύσεις, μειώσεις μισθών, κόψιμο συντάξεων, φτώχια, κλπ….κλπ….κλπ…
    2. Σε καθημερινή βάση το γνωστό μεγάλο κανάλι του συγκροτήματος με τους «δημοσιογραφικούς εισαγγελείς», απαξιώνει πραγματικούς εισαγγελείς, πολιτικούς, λαό, κλπ.
    3. προαναγγέλλει αρχηγούς των κομμάτων.
    4. προαναγγέλλει πρωθυπουργούς
    5. προαναγγέλλει υπουργούς.
    6. προαναγγέλλει πολιτικές.
    7. Και γενικά συμπεριφέρεται σαν κυβέρνηση πάνω από την κυβέρνηση…
    8. …κλπ…κλπ…κλπ…κλπ

  1. Ακόμα και σήμερα προαναγγέλλει την αποχώρηση του Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ από το ΠΑ.ΣΟ.Κ

Η όλη αυτή ιστορία μου φέρνει στο νου την φράση του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ το 2005 στου ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ , « ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: