ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.1.12

Φτωχοποίηση του λαού χωρίς τέλος..


Περικοπές ακόμη και στα είδη διατροφής κάνει το 64,2% των νοικοκυριών για να αντεπεξέλθουν στην κρίση.6 στα 10 νοικοκυριά είναι στο όριο να μην μπορούν να πληρώσουν τους φόρους, τους λογαριασμούς του ρεύματος και της ύδρευσης και τα δάνειά τους.
Περικοπές ακόμη και στα είδη διατροφής κάνει το 64,2% των νοικοκυριών για να αντεπεξέλθουν στην κρίση, ενώ το 93,1% έχει περιορίσει δραστικά τις δαπάνες για είδη ένδυσης και υπόδησης.

Αυτό προκύπτει από έρευνα που πραγματοποίησε η ΓΣΕΒΕΕ σε συνεργασία με την εταιρία MARC για τις επιπτώσεις της κρίσης στις καταναλωτικές συνήθειες των ελληνικών νοικοκυριών.


Σύμφωνα με την έρευνα, οι μηνιαία μείωση των δαπανών για είδη διατροφής κυμαίνεται μεταξύ 45 και 75 ευρώ, ενώ το 74% των νοικοκυριών με έσοδα έως 1.000 ευρώ, περικόπτουν δραστικά από τα είδη διατροφής, για να αντεπεξέλθουν στην οικονομική κρίση και να πληρώσουν τους λογαριασμούς και τις υποχρεώσεις τους.
Επίσης τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι 6 στα 10 νοικοκυριά είναι στο όριο να μην μπορούν να πληρώσουν τους φόρους, τους λογαριασμούς του ρεύματος και της ύδρευσης και τα δάνειά τους, ενώ το 13,5% δεν διαθέτει το απαραίτητο εισόδημα, ούτε για την κάλυψη των βασικών αναγκών. Το 74,9% των νοικοκυριών αναμένει νέα μείωση εισοδημάτων εντός του 2012, ενώ προχωρούν σε δραματικές περικοπές στην κατανάλωση μετά από την οριζόντια μείωση εισοδημάτων, με το 76% των νοικοκυριών με εισοδήματα έως 1.000 ευρώ, έχει κάνει περικοπές στις δαπάνες ειδών διατροφής, ενώ το 93,1%, περιόρισε τις δαπάνες για ένδυση - υπόδηση.
Μεγάλες απώλειες κατεγράφησαν και στον κλάδο της εστίασης με σχεδόν το 89,2% των νοικοκυριών να περιορίζει τις δαπάνες για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες. Η ΓΣΕΒΕΕ σημειώνει πως αναμένεται μεγάλη επιβάρυνση νοικοκυριών σε ενδεχόμενη επιβολή ενιαίου ΦΠΑ (18-19%). Μάλιστα το 90% των νοικοκυριών δεν δέχεται αύξηση στον ΦΠΑ ειδών πρώτης ανάγκης (13%), έστω και αν συνοδεύεται από μείωση του υψηλού συντελεστή (23%).


πηγη  ΠΡΕΖΑ TV
 
stopcartel

1 σχόλιο:

Vpower είπε...

Ο κύκλος των χαμένων βουλευτών - http://www.greekreview.net/2012/01/blog-post_5515.html