ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.1.12

Με φωτογραφικές διατάξεις του Κουτρουμάνη (Μουρλομανιακόπουλου), θέλουν να συνταξιοδοτηθούν ως ανάπηροι ηδονοβλεψίες, παιδόφιλοι, επιδειξίες, σαδομαζοχιστές, φετιχιστές, αυνανιστές, κλεπτομανείς, και ….χαρτοπαίχτες!!!! οι ανώμαλοι κυβερνήτες των αθηνών!!!!

  === Η αναρτά και λέγει:
 === Φοβάμαι ότι η παράνοια που ζούμε δεν έχει τέλος…
=== Και ενώ υποτίθεται βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο με μία διορισμένη υπηρεσιακή κυβέρνηση, που διορίστηκε υποτίθεται για να διεκπεραιώσει τα του μνημονίου και των δανειστικών συμβάσεων, διαβάζουμε ότι με νόμο:
Παιδόφιλοι, σαδομαζοχιστές, ηδονοβλεψίες, αλλά και τζογαδόροι, «επιβραβεύονται» από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς κατατάσσονται στα άτομα με αναπηρία από 20% έως 35%.
 === Μάλιστα, όπως αναφέρει το directnews.gr, απολαμβάνουν και προνόμια, όπως για παράδειγμα μείωση στο ρεύμα της ΔΕΗ, εκπτώσεις σε εισιτήρια ΜΜΜ, ίσως ακόμα και επιδόματα…
 === Από τις 8 Νοεμβρίου 2011, οι παιδόφιλοι επιβραβεύονται με ποσοστό αναπηρίας, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.
=== Κι αν μπορέσουν να πείσουν την επιτροπή, ότι επιπλέον έχουν «παρενδυτικό φετιχισμό», ή σκέτο «φετιχισμό», ή «ηδονοβλεψία» ή «σαδομαζοχισμό», τότε τα ποσοστά αναπηρίας προστίθενται στο αρχικό της παιδοφιλίας για να έχουν στη συνέχεια ως «ανάπηροι» εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ πιθανώς ακόμη και αναπηρικό επίδομα (για την ακρίβεια υπάρχει κάποιος τύπος που υπολογίζει το συνολικό ποσοστό «αναπηρίας» ανάλογα με το πλήθος των νόσων και το ποσοστό που πάσχει από κάθε μία).
Με «ποσοστά αναπηρίας», επιβραβεύονται από τον Νοέμβριο του 2011 και όσοι έχουν «παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια», ή είναι «πυρομανείς» ή «κλεπτομανείς».
Όταν το διάβασα τα χαράματα και εδώ  κόντεψα να τρελλαθώ… όμως όλα δένουν μια χαρά με όλο το σκηνικό των τελευταίων χρόνων τουλάχιστον. Αν σκεφτεί κανείς ότι είναι στα σκαριά και ο νέος νόμος περί εχθροπάθειας που θα τιμωρούνται όσοι εκφράζουν μίσος μεταξύ άλλων και κατ’ αυτών που έχουν σεξουαλική ιδιαιτερότητα, τώρα φωτίζεται το μυστήριο… Είναι απλό:
 Με το νόμο «περί εχθροπάθειας» που ήδη εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο και εκκρεμεί προς άμεση ψήφιση, με περίεργη και ύποπτη σπουδή, από μια ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, (βλ. εδώ)  κατά τη γνώμη μου είναι ολοφάνερο πλέον ότι επιχειρείται πάλι φίμωση κάθε αντίθετης φωνής που θα κινδυνεύει να συρθεί σε ποινικές διαδικασίες ακόμη και για την έκφραση των συναισθημάτων αντιπάθειας προς πρόσωπα και πράγματα που έβλαψαν και βλάπτουν τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.   Συγκεκριμένα με το νομοσχέδιο ορίζεται:
» Όποιος με πρόθεση, δημόσια, είτε προφορικά είτε διά του τύπου, μέσω του Διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος, κατά ομάδας προσώπων ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, κατά τρόπο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή η πράξη ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών έως 3 ετών και χρηματική ποινή 3.000 έως 10.000 ευρώ».
Μέχρι τώρα είχα εύλογες απορίες όπως: ποιός και με τι κριτήρια θα αποφασίζει πότε η έκφραση μιας γνώμης και η κριτική θα αποτελεί παρότρυνση σε βιαιοπραγίες?? ποιός θα καθορίζει που τελειώνει η απλή αντίθετη γνώμη και που αρχίζει το μίσος?? και γιατί άλλωστε να απαγορεύεται σε κάποιον να μισεί όποιον θεωρεί ότι τον έβλαψε ή τον βλάπτει?? ποιός θα καθορίζει τι είναι σεξουαλικός προσανατολισμός?? υπάγεται σ’ αυτόν άραγε και η παιδεραστία ή παιδοφιλία?? 
ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ: ποιός θα καθορίζει πότε διαταράσσεται η δημόσια τάξη (προσοχή!!) οπότε στην περίπτωση αυτή επιτρέπεται ακόμη και η άρση του απορρήτου ενός ιστολογίου, με βάση το σύνταγμα μας και το σημερινό εκτελεστικό του νόμο!!
Νομίζω δυστυχώς ότι τώρα οι απορίες μου έχουν αρχίσει να λύνονται και επιβεβαιώνεται το πιο εφιαλτικό σενάριο της πλέον αρρωστημένης φαντασίας μου. Σε άλλες χώρες αυτούς τους τύπους τους ευνουχίζουν με φάρμακα, ενώ εμείς τους επιδοτούμε.
Φοβάμαι ότι μάλλον η εκτελεστική και νομοθετική μας εξουσία έχουν καταληφθεί από αυτούς τους ανώμαλους τύπους που τώρα νομοθετούν για πάρτη τους, για να μην μπορεί κανείς να τους αγγίζει όταν θα μας …πηδ@νε κι εμάς και τα παιδιά μας…
UPDATE: Νομίζω ότι πρέπει να συμπληρώσω εδώ και το πολύ ουσιαστικό σχόλιο του Ζείδωρον: «ότι οι ίδιοι άνθρωποι,την ίδια περίπου περίοδο είχαν κόψει τα επιδόματα των πραγματικών ΑμεΑ.».
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
Ο ΑμεΑ Κουτρουμάνης (Μουρλομανιακόπουλος), στη πρώτη σελίδα της ανώμαλης απόφασής του, ισχυρίζεται αναληθώς, (αριθ. 10 αιτιολογία παιδοφιλικής απόφασης), ότι με αυτή την απόφαση δεν προκαλείται επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού. Τα ποσοστά αναπηρίας ισχύουν για όλες τις συνταξιοδοτήσεις λόγω αναπηρίας από τους ασφαλιστικούς οργανισμούς και ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. Επομένως, αν υπολογίσουμε όλους τους γαλαζιοπράσινους ανώμαλους που θα νεοευεργετηθούν συνταξιοδοτικώς ως παιδόφιλοι, επιδειξίες, πυρομανείς, κλεπτομανείς, χαρτοπαίχτες κλπ, κλπ, κλπ, είναι ευνόητο, ότι θα αδειάσουν για άλλη μια φορά τα κρατικά ταμεία και θα επιδεινώσουν με τις σεξουαλικές ανωμαλίες τους το συνταξιοδοτικό πρόβλημα της χώρας. ήθελα να ήξερα, είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοιες πουστιές, μπροστά στα μάτια τα τροϊκάνικα με τις μαύρες ανταύγειες?????

Δεν υπάρχουν σχόλια: