ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.1.12

Η μόνη λύση για τον ραγιά, είναι η απόλυτη ρήξη με τους πουλημένους...



Ο κίνδυνος η Ελλάδα να μην εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της εξαιτίας των διαφωνιών των κυβερνητικών εταίρων είναι ο πραγματικός εφιάλτης των επιτελών του πρωθυπουργού την τελευταία περίοδο. Ο Λουκάς Παπαδήμος, αφού δει σε τετ α τετ και τον Γιώργο Παπανδρέου το Σάββατο, σκέφτεται να καλέσει και τους τρεις αρχηγούς μαζί με τον υπουργό Οικονομικών σε σύσκεψη. Από την οποία θα βγει και η τελική απόφαση της κυβέρνησης για μισθούς, επικουρικές και λοιπές διαρθρωτικές αλλαγές. Ο πρωθυπουργός θέλει η απόφαση να είναι κοινή, ώστε να μην υπάρχουν εκπλήξεις στις σχετικές ψηφοφορίες.

Ο ίδιος έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει ότι περιθώρια διαπραγματεύσεων με τους δανειστές δεν υπάρχουν. Για να δώσουν τα 89 δις της επόμενης δόσης θέλουν να έχουν επιβάλλει τους όρους τους. Και σε ό,τι αφορά στο PSI και σε ό,τι αφορά στη δημιουργία συνθηκών αύξησης της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας. Ο Λουκάς Παπαδήμος χρησιμοποίησε την ιδιαίτερα χαρακτηριστική φράση «δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές».

Το ερώτημα είναι μέχρι που μπορεί να αντέξει το πολιτικό σύστημα, δεδομένου ότι αυτό είναι στην πραγματικότητα αντιμέτωπο με την κοινωνία. Ήδη οι κοινοβουλευτικές ομάδες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ βρίσκονται σε αναταραχή. Με πολλά μέλη τους να δηλώνουν πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν παρέμβαση στους κατώτατους μισθούς και στα δώρα των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα.

Σε κάθε περίπτωση, σήμερα θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο με θέματα του υπουργείου Ανάπτυξης. Για να δείξει η κυβέρνηση ότι δεν ασχολείται μονάχα με το μνημόνιο και τη νέα δανειακή σύμβαση

Δεν υπάρχουν σχόλια: