ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.1.12

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ…!!!

 Γράφει ο Περικλής Αθανασόπουλος
Αυτή την εποχή έχουν γραφτεί τόσα πολλά και για πολλούς που αφορούν τις εξελίξεις στη χώρα μας.
Από την μία κυριαρχουν τα σενάρια για επιβολή στην χώρα μας μια νέα μορφή διακυβέρνησης σε πλήρη αρμονία με ένα παγκόσμιο διακυβερνητικό σύστημα που το ονομάζουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  της  ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και θέλουν να το ταυτίζουν με την πολιτική του Δ.Ν.Τ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας…!!!
Από την άλλη οι Έλληνες τραπεζίτες που νέμονται τον πλούτο της χώρας από την σύσταση της, δηλαδή τα τελευταία 200 χρόνια σε συνεργασία με τους φίλους τους Ευρωπαίους η οποίοι προσπαθούν σήμερα με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τα κεκτημένα τους προσπαθώντας να « επιβάλλουν» στη χώρα μας για άλλη μια φορά πτώχευση για να ξαναδιπλασιάσουν τα κέρδη τους , και να την εξαγοράσουν «αντί πινακίου φακής»…!!!

Ελλάδα και ο ελληνικός λαός σήμερα μοιάζουν  σαν ένα σάκο του μποξ που από την μία τον γρονθοκοπούν τα ξένα συμφέροντα και από την άλλη τα ντόπια με τους φίλους τους Γερμανοτσολιάδες …!!!
Σήμερα όμως για πρώτη φορά έχει μπει στο τραπέζι ο ορυκτός της πλούτος  που σε συνδυασμό με το χαμηλό εργατικό που επιβάλλεται, αποτελεί τεράστια προίκα για την Ελλάδα…!!!
Από εκτιμήσεις η παραπάνω προίκα της χώρας αγγίζει το ποσό των 50 τρις ευρώ για τα επόμενα  50 χρόνια…!!!
Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρόκειται να υποχωρήσει κανένας από τους δύο έως ότου φτάσουν τον Έλληνα πολίτη στην εξαθλίωση και την ανέχεια και γιατι όχι ακόμα και σε πόλεμο…!!!
Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες, ότι τα συμφέρονται είναι τεράστια και αυτοί που θέλουν κομμάτι από την πίττα δεν έχουν σκοπό να τα παρατήσουν αμαχητί…!!!
Τα ξένα συμφέρονται έχουν ξεκαθαρίσει τους όρους τους και με την εφαρμογή του PSI ολοκληρώνεται η διαδικασία…!!!
Σε αντίθεση με τους Έλληνες Τραπεζίτες που θέλουν να διατηρούν ένα θολό τοπίο έχοντας μαζί τους και τα Ελληνικά ΜΜΕ και έχουν κατά νου δύο πράγματα:
·         Από την μία να πτωχεύσουν την χώρα και να εισπράξουν τα CDS
·         Από την άλλη να πετύχουν την έξοδο της από το Ευρώ και αφού διπλασιάσουν τα χρήματα τους σε συνδυασμό με την απαξίωση που έχουν επιβάλλει στην εργασία και στα ακινητα, να την αγοράσουν στο ένα τέταρτο της αξίας της…!!!
Ας καθίσει ο Ελληνικός λαός να σκεφτεί τα παιγνίδια που παίζονται στις πλάτες του και των παιδιών του και ας αποφασίσει αν θέλει ένα από τα δύο παραπάνω, η να ξεσηκωθεί και να πάρει τα πράγματα πάνω του…!!!
Σε κάθε περίπτωση όμως αυτός θα πληρώσει την νύφη...!!!
Το θέμα είναι τι μέλλον θέλει και αν είναι αποφασισμένος να το καθορίσει μόνος του η θα αφήσει τους άλλους να αποφασίζουν γι αυτόν;
Δηλαδή προτιμάει να πορευτεί με σκυμμένο το κεφάλι υποταγμένος στα ντόπια η στα ξένα συμφέροντα που  σε κάθε γενιά θα του  δίνουν και από ένα ισχυρό χαστούκι,  η να επαναστατήσει και να  τους ξαποστείλει;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: