ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.1.12

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙ


Τα μάθατε τα νέα συμπατριώτες; ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!! Η κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» ανακάλυψε!!!! (μετά από πολύ κόπο και αφού έστιψαν τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΕ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ μυαλά τους), τη «συνταγή» σωτηρίας του τόπου και της πατρίδας, όπως αρέσκονται να αποκαλούν τον οικονομικό αφανισμό εκατομμυρίων μη προνομιούχων πολιτών εργαζομένων, συνταξιούχων, μικρομεσαίων. Η συνταγή αυτή λοιπόν πού έλαβε και το όνομα του εφευρέτη και αποτελεί πραγματική πατέντα, ονομάστηκε προς τιμήν του ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΙΟΥΜ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥΜ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΜ ΣΑΚΑΤΕΨΙΟΥΜ.

Έτσι λοιπόν... μετά από αυτή την σπάνιας ευφυΐας ανακάλυψη, τουτέστιν Ή ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΟΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ή ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΟ ΜΠΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΕΙΟΦΟΡΟΥ (πρώην εργατοπατέρα πασόκο-υπερασπιστή των εργαζομένων) ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ, ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ…

Και όχι μόνο πρέπει να τους ανάψουμε λαμπάδα αλλά να καταδικάσουμε στην πυρά αυτή την καταραμένη επικουρική που και εξ αιτίας της οδεύουμε στην χρεωκοπία!!! όπως εξ αιτίας των δώρων, των προηγούμενων προ περικοπών μισθών και συντάξεων οδεύαμε προ διετίας επίσης στην χρεωκοπία.

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!! ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΣ ΕΣΩΖΕ ΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΠΑΤΟ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟ. ΔΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ. Λίγο τόχετε να φιγουράρουμε δίπλα στον άγνωστο στρατιώτη με την επιγραφή «ΤΩ ΑΓΝΩΣΤΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ;». Βέβαια καλύτερα θα ήτανε να είμαστε οι γνωστοί συνταξιούχοι, εκείνα τα γεροντάκια πού συναντούσαν τον Γιωργάκη στην αρχή της πρωθυπουργικής του καριέρας και του πρόσφεραν τη σύνταξή τους για να σωθεί η ΠΑ (Ρ) ΤΙΔΑ, αλλά έστω και σαν άγνωστους θα μάς ευγνωμονούν οι πάντες…..

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ;; ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΡΕΒΑΤΙΑ, ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ; ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ!!! ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε!!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΜΑΥΡΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η 25η του ΜΑΡΤΗ. Όσο για τον αγιασμό των υδάτων πρέπει να ευγνωμονούμε τους πολίτες πού δεν τους πέταξαν στη θάλασσα για να καταλάβουν τι σημαίνει να ζεις στο κρύο και να μην έχεις να φας. Κύριε Παπούλια έχετε πάρει οριστικό διαζύγιο ως φαίνεται με τη λέξη ΑΝΘΡΩΠΙΑ και οποιοδήποτε κοινωνικό συνώνυμό της. ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ κ. Παπούλια ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΣΟΦΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ «Ότι σπέρνεις θερίζεις…» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!!!!

(olympia.gr - Κανέλλα Καζακοπούλου)


Σταρατα

Δεν υπάρχουν σχόλια: