ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.1.12

Γενοκτονία

Ονομάζεται γενοκτονία εναντίον του Ελληνικού λαού, η βίαιη επίθεση που ασκεί η ομάδα των πολιτικών εκείνων, που αφού καταλήστεψε και λεηλάτησε την οικονομία της χώρας, τώρα με κροκοδείλια δάκρυα δηλώνει, πως αγωνίζεται να την σώσει από μια χρεοκοπία. Παραβιάσανε και ποδοπατήσανε το σύνταγμα και κάθε νόμο ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ρίξανε στον καιάδα την δημοκρατία. Όταν ο κλέφτης νομοθετεί, οι νόμοι του, απώτερο σκοπό έχουν, να κρύψουν τις ανομίες του. Επειδή δεν μπορούν να υποτιμήσουν το νόμισμα μια και δεν ανήκει σε κανέναν, υποτιμούν την ίδια τη ζωή. Τέτοιο μίσος μόνον από κατακτητές μπορεί να δικαιολογηθεί.
Γενοκτονία εναντίον της πατρίδας είναι, επειδή, η δραματική μείωση των αποδοχών, με το έτσι θέλω, των νέων ανθρώπων, τους αποτρέπει στο να δημιουργήσουν οικογένεια.
Γενοκτονία εναντίον της πατρίδας είναι όταν η ακρίβεια της θέρμανσης, κάνει τα μικρά παιδιά και τους γέροντες να τρέμουν από το κρύο.
Γενοκτονία είναι, όταν περικόπτονται οι αποδοχές και οι τιμές των βασικών προϊόντων να σκαρφαλώνουν σε δυσθεώρητα ύψη.
Γενοκτονία είναι να τριγυρίζεις από πόρτα σε πόρτα για να βρεις μια δουλειά και να μη βρίσκεις τίποτα.
Γενοκτονία εναντίον της πατρίδας είναι όταν οι Έλληνες κοιμούνται στα παγκάκια.
Γενοκτονία είναι όταν κι αυτά τα παγκάκια αφαιρούνται για να μην «ασκημίζουν» την πόλη των αλλοδαπών, οι άστεγοι γηγενείς.
Γενοκτονία εναντίον των ελλήνων είναι, όταν αποκαλούνται «κουρνιαχτός» από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, όσοι εκ των ελλήνων ζητούν την τήρηση του συντάγματος και την διεξαγωγή εκλογών και δεν επιθυμούν να έχουν για πρωθυπουργό έναν αχυράνθρωπο των Βρυξελλών. Παλιά οι βασιλείς μας αποκαλούσαν μιάσματα, σήμερα, κουρνιαχτό.
Γενοκτονία εναντίον της πατρίδας είναι που τόσα χρόνια οι κυβερνώντες δανείζονταν για να πληρώνουν τους διορισμένους ψηφοφόρους τους, εξασφαλίζοντας την πολυπόθητη πλειοψηφία.
Επειδή έχουμε να κάνουμε με αδίστακτους, η στάση μας απέναντί μας πρέπει να είναι ανάλογη. Περικοπές αποδοχών και άπειροι φόροι αυτοί, στάση πληρωμών εμείς. Καμιά συνεργασία με την κυβέρνηση των δοσίλογων. Ακόμα και η καθυστέρηση όποιας πληρωμής προς το κράτος τους, τους βγάζει εκτός προϋπολογισμού. Το απάνω χέρι το έχουμε εμείς, ο κουρνιαχτός και τα μιάσματα. Εμείς οι πεινασμένοι, οι άνεργοι και οι άστεγοι.
                                                                                
 
Νίκος Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: