ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.1.12

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΤΟ ΚΚΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΚΟ ΩΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η Τυποεκδοτική τύπωσε το νέο περιοδικό του Γιαννίκου. Ντροπή και ξεφτίλα που θέλουν να λέγονται και κομμουνιστές. Ο Γιαννίκος έφτιαξε απεργοσπαστικό μηχανισμό με δύο δημοσιογράφους, με την Κώτσου και τον Τσιμούρτα. ΕΣΗΕΑ ακούς; ΕΣΠΗΤ ακούς;

Αυτή την ώρα τα φορτηγά του πρακτορείου ευρώπη παραλαμβάνουν το περιοδικό από την τυποεκδοτική.

Να που ο Γιαννίκος βρήκε τον τρόπο να σπάσει την απεργία των δημοσιογράφων.  









2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη τωρα τι ακριβως αποκαλυψες?
Οτι μια ΑΕ εκανε τη δουλεια της.
Τελικα η μαλακια παει συννεφο

Unknown είπε...

αγαπητε ΑΝΩΝΥΜΕ - ΕΠΩΝΥΜΕ @11:44 παροπιδιστή ΚΚΕτζή ...αποκαλύφθηκε για άλλη μια φορά ότι το ΚΚΕ και η λοβοτομημένοι του ,είστε μέλη και όργανα του μεταπολιτευτικού συστήματος που ζητάτε "αίμα' και αγώνα του λαού προκειμένου κονομάει ο ναός σας στον ΠΕΡΙΣΟ!!
Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΑΣ όταν γίνεται αισθητή από τον κάθε πολίτη ...που τολμά να ορθώνει ανάστημα στην άποψη για το τι πρεσβεύει το κόμμα σας ..πετάτε ΕΝΑ "αντικομουνιστικό " ιδεολόγημα προκειμένου σταμπάρετε την αποκάλυψη!!

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝ .... ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!!... ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ!!

ΤΟΛΜΑΤΕ???? ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ???

ΣΣ: ΑΦΟΥ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΑΣ ΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣΧΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ .... ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΣΑΣ...ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ