ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.1.12

Κρούσματα υποσιτισμού σε μαθητές της Θεσσαλονίκης


sxoleio
Υπήρχαν και υπάρχουν φαινόμενα υποσιτισμού μαθητών στα σχολεία της Θεσσαλονίκης δηλώνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών του νομού Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Θώμογλου.

Του Δημήτρη Συρμάτση
Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο κ. Θώμογλου υποστηρίζει ότι τα φαινόμενα έχουν κάνει την εμφάνισή τους από την αρχή της χρονιάς ενώ εκτιμά πως αυτά με την πάροδο του χρόνου θα επεκταθούν.
Σύμφωνα με τον κ. Θώμογλου υπάρχει συνεργασία με τους δήμους, βοηθούν παράλληλα και φορείς όπως η Εκκλησία ενώ η ίδια η Ομοσπονδία, προσπάθησε με ιδία μέσα να βοηθήσει.  Όμως αντιμετώπισε κάποια τεχνικά προβλήματα, όπως η έλλειψη μεταφορικών και αποθηκευτικών μέσων.
Τέλος για τον κ. Θώμογλου πρέπει να γίνει ένα δίκτυ προστασίας, με τη συμμετοχή των συλλόγων γονέων, των καθηγητών, των δήμων και άλλων φορέων όπως η Εκκλησία.
Καταγραφή ζήτησε ο δήμος Θεσσαλονίκης
Ο δήμος Θεσσαλονίκης αποφάσισε να εντρυφήσει στο γεγονός και ζήτησε με διακριτικότητα από τους διευθυντές να καταγράψουν αριθμητικά το εύρος των φαινομένων.
«Αύριο ολοκληρώνεται η καταγραφή. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε για περίπου 500 μαθητές» δηλώνει στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο εντεταλμένος σύμβουλος Παιδείας του δήμου Θεσσαλονίκης, Αντώνης Καρούμπης.
«Η σκέψη του δήμου είναι να εγκριθεί η εκταμίευση ενός ποσού από το δημοτικό συμβούλιο και είμαστε σε επαφή με κυλικεία και με προμηθευτές για την αξιοποίησή του» κατέληξε ο κ. Καρούμπης
spnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: