ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.1.12

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!! Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ" ΣΑΜΑΡΑ..... Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΛΟΥΦΑΞΑΝ!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ!!

Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ... ΣΙΩΠΟΥΝ ΛΟΥΦΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ  ΑΔΙΑΦΟΡΑ!!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ..... ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΛΗΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΠΑΙΡΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΣΤΕΙΛΕ ΑΤΑΚΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ....  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΩΣ ΕΝΑ ΔΕΙΛΟ ΘΡΑΣΙΜΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ1 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ....... ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!

ΑΛΗΤΑΡΑ ΣΑΜΑΡΑ ...ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΣΟΥ!!!

 ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ...ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: