ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.1.12

Έγγραφα "φωτιά" για A. Παπανδρέου, από τον Καμμένο

Διαβάστε τι αναφέρουν για τον Αντρίκο Παπανδρέου τα έγγραφα που ανέβασε στο Facebook ο Π. Καμμένος



Σε νέα οξύτατη επίθεση προς την οικογένεια Παπανδρέου προχώρησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος.
Αυτή τη φορά, ο κ. Καμμένος προχώρησε στην ανάρτηση εγγράφων και φωτογραφιών που αποδεικνύουν την εργασιακή σχέση του Ανδρίκου Παπανδρέου με την εταιρεία Unigestion.
Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος αναφέρει στον λογαριασμό του σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που ανέβασε:

"Αντρίκο Παπανδρέου, εργάζεσαι στην εταιρεία UNIGESTION?
Έχεις δηλώσει τις απολαβές σου στην εφορία όπως όλοι οι Έλληνες?
Έχεις άδεια όπως προβλέπεται απο το Πανεπιστήμιο ενώ πληρώνεσαι ως καθηγητής να κάνεις άλλες business?
Ξέρεις ότι η εταιρεία καθοδηγούσε πελάτες της σε ποντάρισμα για χρεωκοπία της χώρας που ο αδελφός σου ήταν πρωθυπουργός?
Συμβουλεύεις για πράσινη ενέργεια που προωθεί ο αδελφός σου δεσμεύοντας κονδύλια της Ε.Ε?"
"Η εταιρεία που πληρώνει τον Αντρίκο UNIGESTION διαχειρίζεται την τράπεζα DEXIA και δισεκατομύρια ευρώ σε συνάλλαγμα μόνο η δήλωση για δημοψήφισμα χάρισε στον Σόρρος 600 δις ευρώ ...
και εμείς θα σωθούμε με τα 100 ευρώ του συνταξιούχου....
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ 4 ΡΑΙΧ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ" σχολιάζει κάτω από το έγγραφο ο κ. Καμμένος.
"Αυτή την Ελβετική εταιρεία σας Αντρίκο, γιατί την κάνατε , μήπως σας παρέσυρε η σύζυγος του συνεταίρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην πράσινη ανάπτυξη που έχει άλλες 5 εταιρείες στον ίδιο Ελβετό δικηγόρο?
Χρήματα από το Λονδίνο πώς πάνε από τον Νεοδημοκράτη οργανωτή συνεδρίων στον δικηγόρο που συστεγάζεστε και κατά διαβολική σύμπτωση οργάνωσε μαζί σας το συνέδριο για την πράσινη ενέργεια με κρατικούς χορηγούς?
Δεν είχα σκοπό να βγάλω σήμερα έγγραφα αλλά θα κόψω το μεροκάματο από τα trolls που εργολαβικά προσπαθούν να απαξιώσουν την έρευνα......" καταλήγει ο βουλευτής.
Αναμένεται η απάντηση του Α. Παπανδρέου, στις νέες καταγγελίες του Π. Καμμένου. Μέχρι στιγμής η οικογένεια Παπανδρέου δεν έχει σχολιάσει τις αναρτήσεις του βουλευτή ωστόσο το γεγονός ότι αυτή τη φορά τις συνοδεύει με έγγραφα, ίσως την κάνουν να αλλάξει στάση.
http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: