ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.1.12

Το σχέδιο αρπαγής της Ελλάδας

Το σχέδιο αρπαγής της Ελλάδας για ένα κομμάτι ψωμί από διάφορους "επενδυτές" και "οίκους" (από την Κίνα μέχρι τη Γερμανία και από την Αμερική μέχρι την Ουκρανία) είναι πλέον σε πλήρη εξέλιξη.

Το σχέδιο αρπαγής της Ελλάδας
Γι' αυτό και δεν βγάζουν τις ελληνικές τράπεζες από την ασφυξία που τις έχουν καταδικάσει διεθνώς, καθώς δεν μπορούν να δανειστούν πλέον ούτε από τις περίφημες "Αγορές" ούτε από άλλα τραπεζικά ιδρύματα του εξωτερικού.
Και πεθαμένες τράπεζες σημαίνει πεθαμένη αγορά και παραγωγή. Και πεθαμένη αγορά σημαίνει πεθαμένη χώρα.
Όταν οι τράπεζες δεν δίνουν -γιατί δεν έχουν να ρίξουν ζεστό χρήμα στο εμπόριο και στην παραγωγή για να κινηθεί η μηχανή της ανάπτυξης- επέρχεται ο δια της ασφυξίας θάνατος, όπως λένε οι γιατροί.
Λίγο πριν αφήσει η χώρα την τελευταία της πνοή -να μου το θυμηθείτε- θα κατέβουν ξαφνικά από τον ουρανό διάφορα σεραφείμ και χερουβίμ με τα δολάρια, τα ευρώ, τα κινέζικα γιουάν  ή τα γιαπωνέζικα γεν και θα μας σώσουν.
Πως;
Αγοράζοντας τα πάντα σε αυτή την πανέμορφη χώρα, από παραλίες, λιμάνια και αεροδρόμια, μέχρι τράπεζες, ενέργεια και ακίνητα.
Και φυσικά θα αγοράσουν και εμάς σαν ένα φθηνό, πεινασμένο εργατικό δυναμικό.
Και τώρα αποκαλύπτεται γιατί ο μοιραίος Γιώργος -ο γνωστός Γιώργος- είπε όχι στον Πούτιν και στους Κινέζους που πριν ενάμιση χρόνο πρότειναν δάνεια στην Ελλάδα με πολύ χαμηλότερα επιτόκια από αυτά των ληστών της τρόικας.
Μας έδιναν 25 δισ. ευρώ οι Ρώσοι και άλλα 25 δισ. οι Κινέζοι -πριν ενάμιση χρόνο αυτά- με διακρατικές συμφωνίες που θα έβαζαν σαν εγγύηση εξόφλησης των δανείων μέρος του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας (φυσικό αέριο και πετρέλαια που αποδεδειγμένα πλέον υπάρχουν στο ελληνικό υπέδαφος).
Έπρεπε να μας ρίξουν στο "στόμα του λύκου" για να μας κατασπαράξει.
Και το κατάφεραν.
Αντισταθείτε.
Είναι η μόνη λέξη που μπορώ να σας πω τώρα που μπήκαμε στο 2012.
Ο δρόμος θα είναι μακρύς και οδυνηρός.
Αντισταθείτε με κάθε νόμιμο τρόπο και κυρίως πετάξτε στα σκουπίδια τους δούλους πολιτικούς που κοιτάζουν  μόνο πως θα διατηρήσουν τις καρέκλες τους στη Βουλή.
Αντισταθείτε με κάθε τρόπο γιατί θέλουν να μας αρπάξουν την ωραία μας Ελλάδα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tι λέτε ρε απατεώνες για ποιά ''δάνεια'' από Ρωσία μιλάτε αφου ο Μεντβέντεφ μας είπε να πάμε στο ΔΝΤ
http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=32867

Unknown είπε...

Είναι προφανές ότι διαβάσατε πολύ επιλεκτικά το εν λόγω άρθρο στο οποίο παραπέμπετε προς επίρρωση της 'διάψευσης' ...
Για να τελειώνουμε με το παραμύθι αγαπητέ φίλε...και όταν λέμε παραμύθι εννοούμε απολύτως όλους εσάς τους δυστυχείς οι οποίοι εμμένετε στην άποψη της ΣΩΤΗΡΙΑΣ μέσω των πολιτικών ΔΝΤ!
Είναι γεγονός ότι τα δάνεια μέσω ΚΙΝΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ήταν υπαρκτά...στο εν λόγω άρθρο η παραίνεση του Ρώσου προέδρου για δανειοδότηση από ΔΝΤ είχε να κάνει λόγω των ακυρωθέντων συμφωνιών ΕΛΛΑΔΑΣ ΡΩΣΙΑΣ.. από τον ΓΑΠ αφού η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΞΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ....
Σας καλούμε να δείτε όλη την αρθρογραφία και πριν τον ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 10.... και θα διαπιστώσετε ότι ο ΓΑΠ απλά έτρεχε προς Ρωσία και Κινα μόνο και μόνο για να έχει μια δικαιολογία για το ότι εξάντλησε όλες τις πιθανότητες προκειμένου τελικά και δυστυχώς ανοίξει την κερκόπορτα στο ΔΝΤ