ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.1.12

Ζήτω το κόμμα μας το αστικό!!!


Που να φανταζόταν ο Πάνος Τζαβέλλας ότι ''το κόμμα το εργατικό'' θα καταντούσε έτσι...
Ένα αστικό κοινοβουλευτικό κόμμα που όταν οι πορείες του δεν καταλήγουν για πικ νικ στου Φιλοπάππου αναλαμβάνουν την περιφρούρηση της γιάφκας της πλατείας Συντάγματος από τις άγριες διαθέσεις του Ελληνικού Λαού.

Ένα κόμμα που κατ ομολογία της Παπαρήγα δεν θέλει να κυβερνήσει! Εκτός αν περιμένει η Αλέκα...

τους λαθρομετανάστες να γίνουν πλειοψηφία στην Ελλάδα, να αποκτήσουν ταξική συνείδηση και να ανατρέψουν το καπιταλιστικό σύστημα!! Μέχρι τώρα πάντως μια χαρά βολεύεται με τα φτηνά εργατικά χέρια που ρίχνουν τα μεροκάματα για να κερδίζουν οι καπιτάλες οδηγώντας τους Έλληνες στην ανεργία.



Μέχρι και απολύσεις από τις επιχειρήσεις του ''εργατικού'' κόμματος γίνονται!!!




Η ομολογία της Παπαρήγα
 
 Μέχρι και περιοδικό της αστυνομίας έφτασε να τυπώνει η επιχείρηση του ''επαναστατικού λαικού'' κόμματος! Ποιος ξέρει μπορεί στο πλαίσιο της συμφωνίας να ήταν να κάνουν τα στραβά μάτια οι αστυνομικοί στην... επικείμενη επανάσταση των συντρόφων!!!

Όπως επίσης τύπωσε και την απεργοσπαστική έκδοση TiVi Weekly του Γιαννίκου και μετά το κράξιμο  των απλήρωτων εδώ και μήνες εργαζομένων έβγαλε ανακοίνωση ότι σταμάτησε τη συνεργασία!!!
Κι ύστερα απ όλα αυτά έρχεται ο δωσίλογος Καρατζαφέρης και σου λέει για τον Κομμουνιστικό κίνδυνο για να μαζέψει πίσω στο μαντρί τα χαζοδεξιά προβατάκια....
egersis

ΥΣ. Το ωραιότατο -μουσικά- τραγούδι του Πάνου Τζαβέλλα ''Μπεζεντάκος''
 


ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΤΟ ΚΚΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΚΟ ΩΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: